Yleiset testit eri tarkoituksiin käytettäville pölynimureille

Nykyään pölynimurista on tullut olennainen osa tilojen siivousta. Siksi suosittujen valmistajien erilaisia testejä on tuotettu suuri määrä. Pölynimurin testit paljastivat kunkin edut ja haitat, vahvuudet ja heikkoudet.
LG Kompressor on yksi innovatiivisista malleista. Sen etuna on pölypullon suuri kapasiteetti. Tämä saavutettiin pölynpuristusjärjestelmällä.
Bosch Ergomax Professional. Laadukas saksalainen pölynimuri hienolla muotoilulla.
Karcher VC6300 on myös melko korkealaatuinen laite saksalaisilta valmistajilta kirkkaan keltaisella värillä, joka erottuu hiljaisesta toiminnasta.
Samsung Stealth SC9560 on tyylikäs ja kaunis pölynimuri, joka on voittanut ulkonäöllään suuren joukon kuluttajia. Teoksen hiljaisuus suoritetaan korkealla tasolla ja se on hiljaisin.
Ja lopuksi päämalli oli Dyson DC 08 Animalpro. Tämä yritys teki 15 vuotta sitten suuren vallankumouksen puhdistustekniikassa. Tämä on melko kallis laite ja hinnat pysyvät ennallaan. Se on tehty melko korkealla ja laadukkaalla tasolla, mutta haittana on melutaso, jota suunnittelijat eivät voi vähentää.
Pölynimurin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota tehoon ja monet ostajat pitävät mitä tehokkaampi sen parempi. Teho näkyy kotelossa ja luetaan watteina. Voidaan sanoa, että mitä suurempi teho, sitä nopeampaa ja helpompaa imuroiminen on.
Kaikkien tutkimusten tulosten perusteella voidaan tehdä johtopäätöksiä. että valtaan ei kannata kiinnittää suurta merkitystä. Pölyn imeytymisen laatu ei muutu. Jokainen testeissä käytetty malli on hyvätehoinen eikä aiheuta valittamista.
Suodatusjärjestelmään tulisi kiinnittää enemmän huomiota. Aikamoinen osa vanhoista pölynimureista on kerännyt roskia ja pölyä pussin avulla, mutta hienojakoisia hiukkasia pääsee takaisin huoneeseen. Nykyaikaisissa malleissa on alettu käyttää H12- tai H13-sukupolvien HEPA-suodattimia, jotka voivat vähentää pölyn sisäänpääsyä 99,95 %. Tämä on melko hyvä indikaattori ja varsin tärkeä.
Suodatus suoritetaan laadukkaalla tasolla, ja sen avulla voit säästää itse laitteen tehoa.
Pölynimurien testit ovat osoittaneet jokaisen tarvittavat ominaisuudet. Melko tehokkaat ja nykyaikaiset laitteet hyvällä suodatuksella.

Yleiset testit eri tarkoituksiin käytettäville pölynimureille
Yleiset testit eri tarkoituksiin käytettäville pölynimureille
Yleiset testit eri tarkoituksiin käytettäville pölynimureille
Yleiset testit eri tarkoituksiin käytettäville pölynimureille Yleiset testit eri tarkoituksiin käytettäville pölynimureille Yleiset testit eri tarkoituksiin käytettäville pölynimureilleHome | Articles

May 20, 2024 03:45:05 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting