Mitä projektiotelevisioita venäläiset yritykset käyttävät

Projektiotelevisioita voidaan turvallisesti kutsua välilinkiksi projektorien ja plasman välillä sekä LCD-televisioiden / paneelien välillä. Ihannetapauksessa projektiotelevisiolla voi olla paras suorituskyky molemmista. Näitä ovat helppokäyttöisyys ja helppokäyttöisyys, suuri kuvakoko erittäin kohtuulliseen hintaan.
Projektiotelevisiot, edes suurella diagonaalilla, eivät ole kovin raskaita, koska niiden runko on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Tällaisten televisioiden kaukosäädin on erittäin toimiva, mutta joskus on hämmentävää, että siinä on paljon pieniä ja ei-kontrastisia painikkeita, mikä vaikeuttaa tietyn toiminnon löytämistä.
Projektiotelevisiossa on useita videolähtöjä, joten voit liittää siihen kerralla useita korkealaatuisen videosignaalin lähteitä, mukaan lukien HDMI-liitännällä varustettuja videolaitteita. Siinä on myös kaksi täysin varusteltua SCART-tuloa, jotka sisältävät stereoäänilähdön ja -sisääntulon, komposiittivideolähdön ja -videotulon sekä RGB-videotulon. Yhdessä SCARTissa on SmartLink-liitäntä.
Projektio-TV:n sisäänrakennettujen kaiuttimien äänenvoimakkuusreservi riittää äänittämään sen mukavan katselualueen. Riittävän kaukana toisistaan olevien kaiuttimien ansiosta on stereovaikutelma.
Projektiotelevision kirkkaus on hieman pienempi kuin LCD-TV:n, mutta se on riittävän kirkas katsottavaksi hyvin valaistussa huoneessa. On syytä huomata, että tasaisuus ei ole kovin hyvä taulutelevisioiden standardien mukaan, mutta se on melko verrattavissa elokuvaprojektoreihin. Näytön kirkkaus putoaa erittäin tasaisesti kohti kulmia, mikä tasoittaa jonkin verran epätasaista kirkkautta.
Projektiotelevision tärkeimpiä etuja ovat suuri kuvakoko, joka säilyttää kontrastin myös valaistussa huoneessa. Lisäksi on syytä huomata ja asennuksen helppous. Luonnollisesti LCD- ja plasmatelevisioilla on pienempi rungon syvyys ja suurempi kirkkaus, mutta niiden kustannukset vastaavat diagonaalit ovat paljon korkeammat kuin projektiotelevisioiden kustannukset.
TV on tekniikka, jota ilman on mahdotonta kuvitella modernia kotia. Dantex-ilmastointilaitteet tekevät kodistasi entistä mukavamman. Kuitenkin. samaa mieltä, on niin mukavaa viettää perheiltaa television ääressä, kun ei lannistu kesän helteestä. Ja kaikki hyvän ilmastointilaitteen ansiosta.

Mitä projektiotelevisioita venäläiset yritykset käyttävät
Mitä projektiotelevisioita venäläiset yritykset käyttävät
Mitä projektiotelevisioita venäläiset yritykset käyttävät
Mitä projektiotelevisioita venäläiset yritykset käyttävät Mitä projektiotelevisioita venäläiset yritykset käyttävät Mitä projektiotelevisioita venäläiset yritykset käyttävätHome | Articles

April 17, 2024 05:01:06 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting