Kaksikompressoriset jääkaapit hyvän kotiäidin avuksi

Kaksikompressoristen jääkaappien tärkein etu on niiden lisääntynyt tehokkuus verrattuna yksikompressorisiin malleihin. Samankokoiset kaksikompressorijääkaapit ja yksikompressorijääkaapit eroavat toisistaan merkittävästi kulutetun sähkön määrässä. Kaksikompressoriset laitteet käyttävät sitä paljon vähemmän. Jos lasket eron sähkönkulutuksessa jääkaapin koko käyttöiän aikana, määrä on erittäin merkittävä. Erityisen tärkeitä ovat kaksikompressoriset jääkaapit Euroopan maille, koska niiden sähkökustannukset ovat melko korkeat. Ilmeisesti tästä syystä kaksikompressorisia jääkaappimalleja valmistetaan useimmiten Euroopassa.
Kaksikompressorilaitteissa on itsenäinen lämpötilan säätö kussakin kammiossa. Jos lämpötila nousee jossakin kammiossa, siinä alkaa toimia taloudellinen pienitehoinen kompressori, joka sammuu heti kun kammiossa on saavutettu optimaalinen lämpötila. Tämä ohjausjärjestelmä säästää merkittävästi energiaa kaksikompressorisissa jääkaapeissa. Yksikompressorisessa laitteessa, toisin kuin kaksikompressorisessa, ei ole erillistä lämpötilan säätöä. Sen ainoa voimakas energiaintensiivinen kompressori vastaavassa tilanteessa tuottaa ylimääräistä ja tarpeetonta jäähdytystä pakastimeen kuluttaen ylimääräistä energiaa.
Kahden kompressorin jääkaapissa on täysimittainen superpakastustila pakastimessa ja mahdollisuus sammuttaa yksi kammioista tilapäisesti, mikä myös säästää energiaa. Lisäksi kaksi pientä kompressoria ovat paljon hiljaisempia kuin yksi iso kompressori, mikä tarkoittaa, että kaksikompressoriset jääkaapit aiheuttavat paljon vähemmän melua käytön aikana.
Yksikompressorisilla jääkaapeilla ei ole edellä mainittuja kahden kompressorin jääkaapin etuja, mutta ne kompensoivat tämän tosiasian pienemmillä kustannuksilla. Myös uusissa yksikompressorilaitteiden malleissa on erityinen solenoidiventtiili, joka ohjaa yksikössä kiertäviä kylmäainevirtoja. Se mahdollistaa kammioiden jäähdytyksen yksitellen, mikä säästää myös energiaa.

Kaksikompressoriset jääkaapit hyvän kotiäidin avuksi
Kaksikompressoriset jääkaapit hyvän kotiäidin avuksi
Kaksikompressoriset jääkaapit hyvän kotiäidin avuksi
Kaksikompressoriset jääkaapit hyvän kotiäidin avuksi Kaksikompressoriset jääkaapit hyvän kotiäidin avuksi Kaksikompressoriset jääkaapit hyvän kotiäidin avuksiHome | Articles

April 19, 2024 12:42:25 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting