iPhone 2g -mallin yleiskatsaus ja tekniset tiedot

iPhone-kommunikaattorit ovat nykyään melko suosittuja, ja yksi uutuuksista on iPhone 2G -malli. Tämän mallin uusi versio sisältää GPS-navigoinnin, tuen 3D-verkkoille. Venäjän myynnin volyymit ovat noin 3 miljoonaa euroa.
Tarkemmin iPhone 2G -mallista. Tässä kommunikaattorissa on 4 Gt:n muisti, on myös versioita, joissa on 16 Gt:n muisti. Näyttö on melko suuri ja on 3,5 tuumaa ja resoluutio 320 x 480 pikseliä. Liitännät ovat melko vakioita - Bluetooth, Wi-Fi, USB. Kamera on melko heikko ja on 2 megapikseliä. Tämän puhelimen paino on 135 grammaa. Tämän puhelimen pakettipaketti on melko vakio.
Ulkonäkö iPhone 2G on varsin tyylikäs ja houkutteleva. Mallissa käytetään melko erilaisia vempaimia, mikä antaa käytössä miellyttävän lisävaikutelman. Tämän kommunikaattorin suorituskyvyn voidaan sanoa olevan uusimpien innovatiivisten standardien mukaan.
Hallinta tapahtuu sormilla. koska kynää ei käytetä tässä mallissa eikä se toimi ollenkaan. Näyttö on melko suuri ja peitetty suojaavalla lasilla, joka välttää epämiellyttävät naarmut. Vasemmalla puolella on ainoa painike, jolla voidaan vähentää tai lisätä äänenvoimakkuutta.
Iphonea pidetään erittäin arvokkaana ja kalliina lahjana, mutta jos haluat yllättää ja antaa tyttöystävällesi alkuperäisen syntymäpäivälahjan, sinun on ehdottomasti kiinnitettävä huomiota Pandora-koruihin.
Kommunikaattorin käyttöjärjestelmä käyttää Mac OS X:ää, jota käytetään Applen viimeisimmässä kehityksessä.
iPhone 2G:n oletussovellukset ovat:
Työskentele Internetissä Yahoon, Gmailin, .macin ja AOL:n sähköpostiresurssien avulla, voit myös määrittää minkä tahansa muun postilaatikon. iPhonen Safari-selain ei todellakaan ole vaihdettava asia. Melko monikäyttöinen ja kätevä kaikille käyttäjille.
Audiosoitin on myös varsin kätevä ja käytännöllinen. Toisto mistä tahansa fragmentista, erilaisia tehosteita, sekä ääntä että videota, monia formaatteja.
Tekstiviestit tehtiin yksinkertaisesti ja, voisi sanoa, primitiivisesti. Kehittäjät päättivät olla tekemättä mitään innovaatioita tälle sovellukselle.
Valokuva-albumissa on kameralla otettujen kuvien katselutoimintoja, käteviä diaesityksiä.
Mutta kamera ei ole tehokas, mutta siinä on salama, automaattitarkennus sekä valko- ja mustatasapaino. Valokuvat ovat täyteläisiä, teräviä ja laadukkaita.
Tuloksena on tarttuva ja monikäyttöinen APPLE-kommunikaattori.

iPhone 2g -mallin yleiskatsaus ja tekniset tiedot
iPhone 2g -mallin yleiskatsaus ja tekniset tiedot
iPhone 2g -mallin yleiskatsaus ja tekniset tiedot
iPhone 2g -mallin yleiskatsaus ja tekniset tiedot iPhone 2g -mallin yleiskatsaus ja tekniset tiedot iPhone 2g -mallin yleiskatsaus ja tekniset tiedotHome | Articles

May 21, 2024 17:41:25 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting