Minijääkaapit

Pienten jääkaappien kysyntä kasvaa joka päivä. Useimmiten niitä käytetään toimistoissa, hotelleissa, viihdekeskuksissa, sairaalaosastoissa, joissa on lisääntynyt mukavuus. Tärkein mukavuus on, että ne vievät vähän tilaa, monilla malleilla on muotoilu, jonka avulla ne voidaan sijoittaa toimistoon tai huoneeseen. Kapea jääkaappi maassa tai muussa väliaikaisessa asunnossa on myös sopiva.
Tällaiset kodinkoneet voivat olla kannettavia tai kiinteitä, jotkut mallit on rakennettu baariin tai huonekaluihin. Jäähdytystyypin mukaan pieni jääkaappi voi olla absorptio-, lämpösähköinen tai kompressio. Sisäänrakennettuja laitteita asennettaessa on tärkeää, että elementit, kuten lauhdutin (puristusjäähdytys), lämmönvaihdin (absorptiomenetelmä) tai lämpöosien levyt pystyvät jäähtymään.
Sisätilan jäähdyttämiseen käytetään höyrystintä, jokaisessa yksikammioisessa minijääkaapissa on tarjotin höyrystimen alla, jonka ansiosta myös pakastimen lämpötilaa säädetään, yleensä kotelon yläosassa. Höyrystin toimii myös pakastesäiliönä. Toimistossa sijoitettavaksi pieni jääkaappi, jonka tilavuus on enintään 85 cm3 ja joka voidaan sijoittaa jopa pöydän alle, on optimaalinen.
Melutaso
Joissakin kompressiojääkaappimalleissa on alennettu melutaso. Vaimennuslaitteet aiheuttavat käytön aikana heikomman äänen, koska niistä puuttuu kompressori ja liikkuvat osat. Hiljaisimmat, ehkäpä lämpösähköiset jääkaapit, joissa ei ole kompressoreja, ei kylmäaineputkia, ei liikkuvia osia. Lämpösähköiset jääkaapit on jaettu kahteen luokkaan, joista ensimmäistä käytetään sisätiloissa ja toinen on kannettava, voidaan käyttää missä tahansa. Kuljetukseen tarkoitetuissa jääkaapeissa voi olla erityisiä kiinnikkeitä, joilla ne asetetaan autojen, linja-autojen, junien tai kelluvien ajoneuvojen runkoon.
Kuinka valita minijääkaappi?
Kätevimmät ovat lämpösähköiset jääkaapit, mutta niiden hinta on suuruusluokkaa korkeampi kuin isotermiset (lämpöeristetyt säiliöt, joissa akut on esijäähdytetty), tässä tekniikassa alhainen lämpötila säilyy pidempään. Tehokkaimpia ovat sähkökaasumallit ja kompressiomallit, ne ovat ehkä kalleimpia, mutta niissä on lämpötilakytkin.
Kun valitset kannettavan minijääkaapin, sinun on ensin päätettävä sen vaatimukset. Isotermisen tyyppiset tuotteet ovat siis lämpöeristetty säiliö (yleensä vaahto), jonka jäähdytys tapahtuu erityisten (kotitalousjääkaapin pakastimessa esijäädytettyjen) kylmäakkujen ansiosta.

Minijääkaapit
Minijääkaapit
Minijääkaapit
Minijääkaapit Minijääkaapit MinijääkaapitHome | Articles

June 15, 2024 04:25:13 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting