Yleiset jääkaapit

Valmistuskustannusten vähentämiseksi jotkut amerikkalaiset yritykset käyttävät kuvioitua kohokuvioitua terästä jääkaapin ovien valmistuksessa. Tämän avulla voit tehdä jääkaapista paitsi taiteellisesti houkuttelevan, myös piilottaa pintavirheet ja antaa sille kalliimman ilmeen. Teksturoidun arkin käyttö mahdollisti amerikkalaisten yritysten merkittävästi vähentämään värityksen valmistusvirheitä.
Teksturoidun teräslevyn (tai teipin) analogista Euroopassa on tullut halvempi tavallisen teräslevyn kalvopinnoite. Yleisin kuvio on puun syy ja ruostumaton teräs. Tällaisen jääkaapin vieressä on oltava samat arvokkaat muut kodinkoneet. Kotiäidit, jotka ovat nähneet omasta kokemuksestaan kuinka kätevää ja käytännöllistä se on, eivät halua palata kaasuuuneihin millään tavalla.
Taiteellisella maalauksella varustetut jääkaapit erottavat ne välittömästi muista malleista. Piirustus voidaan tässä tapauksessa stensiloida kalvopinnoitteelle tai tehdä käsin asiakkaan pyynnöstä. Jokaisella valmistusmaalla on oma sarja tyypillisiä näyttökuvioita, jotka kuvastavat kansallisia ominaispiirteitä. Jääkaappien eksklusiivisten mallien valmistuksessa käytetään käsinmaalattua taidetta. Yleensä taiteelliset sävellykset luodaan tietokoneella. Kotimainen valmistaja täällä joutui luopumaan tällaisten mallien tuotannosta rajoitetun kysynnän vuoksi. Yksittäisillä tilauksilla syntyy tekijän teos, jolla ei ole analogeja. Airbrushin avulla tavallisesta jääkaapista voidaan tehdä todellinen taideteos. Nykyaikaisten airbrushien avulla voit työskennellä useilla väreillä kerralla, mikä tarjoaa lähes valokuvalaadun.
Ostajille, jotka haluavat usein muuttaa keittiön sisustusta, on kehitetty jääkaappeja, joissa on vaihdettavat koristepaneelit ovissa.
Joillakin epätavallisilla jääkaapeilla ei ole vain alkuperäinen väri, vaan myös muoto. Tässä ovat epätavallisia japanilaisten ja kiinalaisten yritysten ehdotuksia, jotka tarjoavat lasten jääkaappeja eläinten muodossa. Värikkäiden piirustusten lisäksi tällaisissa malleissa on sisäänrakennettu elektroninen kalenteri ja oviin asennettu LCD-näytöllä varustettu herätyskello. Kun avaat jääkaapin, kuuluu melodia.
Kalleimmat jääkaapit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kallein malli jääkaapeille, joissa on peiliovet. Lisäksi nämä ovat tietysti jalokivillä upotettuja malleja.

Yleiset jääkaapit
Yleiset jääkaapit
Yleiset jääkaapit
Yleiset jääkaapit Yleiset jääkaapit Yleiset jääkaapitHome | Articles

April 25, 2024 00:56:15 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting