Jääkaappien sulatusta koskevat säännöt

Jos olet koskaan käsitellyt jääkaapin huoltoa ainakin kerran elämässäsi, olet hyvin tietoinen tarpeesta sulattaa se. Tätä tapahtumaa vaaditaan aika ajoin jopa nykyaikaisille korkean teknologian malleille, puhumattakaan vanhentuneista modifikaatioista, jotka on sulatettava masentavalla säännöllisyydellä. Huolimatta tämän toiminnon yksinkertaisuudesta, itse asiassa kaikki ei ole niin yksinkertaista, ja sulatuksen aikana sinun tulee noudattaa joitain sääntöjä, jotka auttavat pitämään jääkaapin toiminnassa useita vuosia. Voit lukea näistä säännöistä artikkelistamme.
Tämä ei tietenkään ole vaikeaa, jos et missaa joitain kohtia. Ensinnäkin sinun on löydettävä sopiva viileä paikka ruoalle ja tyhjennettävä niistä jääkaappi. Nyt voit aloittaa sulatuksen:
1. vapauttaa jääkaappi;
2. irrota se verkkovirrasta;
3. laita jääkaapin alle vettä imevät rievut, vesi- ja jääastiat;
4. Odotamme jonkin aikaa, kunnes jää sulaa ja pyyhimme lattian ajoissa.
Jääpaloja ei tarvitse irrottaa pakastimen pinnasta käsin, sillä voit helposti vahingoittaa jääkaapin osia. Odota, että jää sulaa itsestään. Tuulettimen tai hiustenkuivaajan käyttäminen jääkaapin sulatuksessa prosessin nopeuttamiseksi ei myöskään ole hyvä idea. Voit siis poistaa käytöstä joko itse jääkaapin tai lämmityslaitteen. Voit nopeuttaa sulatusta hienovaraisemmin - laita hyllyille lämmintä vettä sisältävät astiat. Kun jäljellä oleva kosteus on poistettu jääkaapista, pyyhi se soodaliuoksella tai erityisellä pesuaineella. Jääkaapin sulatus tulee toistaa kolmen kuukauden välein kuumana vuodenaikana ja kerran kuuden kuukauden välein kylmänä.
Joten jääkaapin sulatuksen ongelma on ratkaistu. Jos se näyttää sinusta liian aikaa vievältä, on vain yksi tapa: ostaa nykyaikaisempi malli, ja sulatus tapahtuu automaattisesti ja ilman osallistumistasi. Sinun tarvitsee vain tyhjentää se ruoasta kerran vuodessa pesua ja desinfiointia varten.

Jääkaappien sulatusta koskevat säännöt
Jääkaappien sulatusta koskevat säännöt
Jääkaappien sulatusta koskevat säännöt
Jääkaappien sulatusta koskevat säännöt Jääkaappien sulatusta koskevat säännöt Jääkaappien sulatusta koskevat säännötHome | Articles

May 26, 2024 21:17:10 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting