Kuivaavan pesukoneen valinta

Kuten kaikki kodinkoneet, kuivaustoiminnolla varustetut tuotteet on sertifioitu useiden indikaattoreiden mukaan: pesun laatu, linkous, kuivaus ja energiatehokkuus. Kolmen ensimmäisen parametrin mukaan useimmat nykyaikaiset yhdistetyt laitteet kuuluvat korkeimpaan luokkaan A. Harvempia ovat mallit, joissa on pesu-, linkous- tai kuivausluokka B tai C.
Pohjimmiltaan nämä ovat budjettihintasegmentin tuotteita.
Pesukone-kuivauskoneiden energiankulutuksen suhteen tilanne on hieman toinen. Asioiden laadukkaaseen kuivaamiseen tarvitaan suuri määrä sähköä, mikä ei aina ole mahdollista vähentää kustannuksia. Siksi monien tämäntyyppisten laitteiden energiankulutus on noin 0,19-0,23 kWh/kg ja vastaa luokkaa B.
Markkinoilla on laitteita, jotka kuluttavat enemmän sähköä. Energiankulutukseltaan ne luokitellaan alimpaan C-luokkaan.
Ja vain edistyneimmille malleille on ominaista alhainen energiankulutus, joka vastaa luokkaa A (0,17-0,19 kWh / kg).
Pyykinpesukoneen toiminta
Joskus pyykki voi olla kosteaa, kuivaa tai ryppyistä pesun ja kuivauksen jälkeen, mikä kuluttaa sitä nopeasti. Tämä tapahtuu useista syistä: joko kodinkoneet ovat epäkunnossa ja ne on vietävä huoltokeskukseen, tai, mikä useimmiten tapahtuu, laitteen toimintatila on valittu väärin.
Voit välttää nämä ongelmat noudattamalla yksinkertaisia yleisesti hyväksyttyjä sääntöjä.
Pesu-, linkous- ja kuivausohjelmat tulee aina valita vaatteiden kangastyypin mukaan. Älä koskaan lataa enempää tavaroita kuin mukana olevissa asiakirjoissa on ilmoitettu. Paksujen puuvilla- tai pellavakankaiden kuivaamiseen on suositeltavaa käyttää kuumaa ilmaa, mutta on parempi kaataa viileää ilmaa ohuiden esineiden päälle.
Varmista ennen tavaroiden pakkaamista, että ne soveltuvat pesuun ja kuivaukseen koneessa. Kaikki tarvittavat tiedot ilmoitetaan yleensä alusvaatteiden etiketeissä. Joten ulkoilmassa sinun on ripustettava tuotteita, joissa on paljon metalli-, puu- tai muoviosia, erityisesti herkkiä asioita (synteettiset verhot, villa, silkki, nylonsukkahousut). Kuivaamista koneessa ei suositella vaatteille, joissa on vaahtomuovityynyt, suurikokoisia esineitä, kuten lämpimiä takkeja, päiväpeitteitä, makuupusseja, peittoja.

Kuivaavan pesukoneen valinta
Kuivaavan pesukoneen valinta
Kuivaavan pesukoneen valinta
Kuivaavan pesukoneen valinta Kuivaavan pesukoneen valinta Kuivaavan pesukoneen valintaHome | Articles

April 25, 2024 02:25:17 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting