Jääkaappi-pakastin

Pakastin voidaan varustaa hyllyillä, osastoilla sekä laatikoilla. Jos pakastin on suunniteltu säilyttämään suuri määrä elintarvikkeita, kannattaa suosia laatikoita. Tämä johtuu siitä, että on tarpeen käyttää nopeammin niitä tuotteita, joilla on pidempi säilyvyys. Ja tätä varten laatikko on kätevämpi. Laatikko voidaan ritiloida tai sulkea. Parempi ilmankierto sälelaatikoissa. Mutta ristikkolaatikoiden kautta pienet pakastetut vihannekset ja hedelmät putoavat paljon useammin. On erittäin hyvä, kun yksi käytettävissä olevista laatikoista on tarpeeksi korkea. Sitten siihen mahtuvat epätyypilliset tuotteet (kakku). Pakastinosastot voidaan varustaa erikoiskalentereilla. Niihin on merkittävä jäädytyspäivä.
Pakastin voidaan varustaa melko hyödyllisellä esineellä - pakastintarjottimella. Tarjottimelle asetetaan jääkaukalot sekä kylmävaraajat. Samalla alustalla on erittäin helppo jäädyttää pieniä esineitä (nyytit, marjat), jotka sitten kaadetaan erityisesti valmistettuun astiaan. Tämä pakastusprosessi on tehokkaampi kuin mikään muu.
Erilliset jääkaapit on varustettu tuoreusvyöhykkeellä. Helposti pilaantuvat elintarvikkeet säilyttävät tuoreutensa pitkään. Tämän vyöhykkeen lämpötila on 0 - +2 astetta. Tässä lämpötilassa bakteerit lisääntyvät hyvin hitaasti. Tällä vyöhykkeellä on erittäin kätevää säilyttää tuotteita, joita ei tarvitse pakastaa lyhyeksi ajaksi (liha) tai vihanneksia ja hedelmiä. On parasta, jos tuoreusvyöhyke sijaitsee jääkaappiosastossa. Mutta on olemassa sellaisia "tuoreita vyöhykkeitä", jotka on jaettu kosteisiin ja kuiviin vyöhykkeisiin.
Monet nykyaikaiset jääkaapit on varustettu kyvyllä painaa ovi. Jos jääkaapin sijoittamisessa ilmenee ongelmia, tämä vaihtoehto voi olla hyödyllinen. Jos majoitustila on melko pieni, tämä mahdollisuus on varmistettava. Kätevin tapa siirtää jääkaappia sisätiloihin on erikoispyörät. Itse jääkaappi seisoo pystyssä jaloilla. Jos sitä on siirrettävä, se on yksinkertaisesti kallistettava taaksepäin. Samanaikaisesti sinun ei tarvitse kantaa sitä, vaan voit vain rullata sitä.

Jääkaappi-pakastin
Jääkaappi-pakastin
Jääkaappi-pakastin
Jääkaappi-pakastin Jääkaappi-pakastin Jääkaappi-pakastinHome | Articles

May 28, 2024 20:44:08 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting