Mikä pakastin minun pitäisi valita?

Meidän aikanamme, kun ihmiset ovat vihdoin oppineet arvostamaan terveyttään, kodinkoneet, jotka auttavat heitä tässä, ovat yhä tärkeämpiä. Esimerkiksi pakastimet voidaan luokitella sellaisiksi. Ja tässä ei ole kysymys edes elintarvikkeiden säilöntälaadusta, vaan varastoidun ruoan määrästä. Myönnä: kesällä olet varmaan useammin kuin kerran ajatellut, että olisi kiva pakastaa mahdollisimman paljon hedelmiä ja vihanneksia talveksi. Ainoa ongelma on, että tavallisen jääkaapin tavallinen pakasteosasto ei yksinkertaisesti mahdu kaikkea... Mutta pahamaineisilla pakastimilla on tällainen mahdollisuus!
Pakastimen arkkitehtuuri
On pysty- ja vaakapakastimia. Ensimmäiset, joita kutsutaan myös pakasteiksi, ovat 65-200 cm korkeita ja näyttävät jääkaapeilta. Jotkut valmistajat valmistavat samankaltaisia jääkaappeja ja pakastimia: sellaiset laitteet vierekkäin aseteltuina täydentävät hyvin keittiön sisustusta.Vaakakaappipakastin tai arkkupakastin ovat avautuvia laatikoita. Samankokoisen vaakapakastimen tilavuus on jonkin verran suurempi kuin pystysuoran, ja virrankulutus on pienempi, mutta tällaisen laitteen "määrääminen" kotiin voi olla vaikeaa.
Kompressoreiden lukumäärä
On toivottavaa, että ostamassasi pakastimessa on kaksi kompressoria. Tässä tapauksessa pakastimen resurssit ovat pidempiä. Lisäksi kaksikompressorisissa pakastimissa on joskus myös kaksi erillistä lokeroa, joiden avulla voit säilyttää erilaisia tuotteita eri lämpötiloissa tai sulattaa ne yksitellen.
Pakastusluokka pakastimissa
Jäädytysluokan osoittamiseksi on tapana käyttää symboleja symbolien * muodossa. Samaan aikaan pakastusluokka vaikuttaa myös tuotteiden enimmäisvarastointiaikaan. Seuraavat nimitykset hyväksytään tällä hetkellä:
* - 6° С ja säilyvyys jopa 7 päivää
** - 12° С ja säilyvyys jopa 30 päivää
*** -18°C ja säilyvyys jopa 90 päivää
**** — lämpötila alle -18° С. Säilyvyys enintään yksi vuosi
On myös pakastimia, joissa kaikki laatikot toimivat eri tiloissa. Nämä pakastimet ovat erittäin käteviä käyttää, ja suosittelemme tutustumaan niihin tarkemmin.
Jäätymiskyky
Pakastimen pakastusteholle on ominaista 24 tunnin sisällä pakastettavissa olevien elintarvikkeiden massa, joka riippuu kompressorin tehosta ja pakastusluokasta.
Kylmäsäilytystoiminto
Sähkökatkon sattuessa pakastin, jonka tehtävänä on kerääntyä kylmää, pystyy hoitamaan tehtävänsä pitkään. Kameroissa on tämä mahdollisuus, koska niissä on erityistä nestettä sisältäviä astioita. Tällä nesteellä on korkea lämpökapasiteetti, se jäähtyy hyvin hitaasti ja sitten yhtä hitaasti "antaa kylmää". Alueilla, joissa virransyöttö on epävakaa, on suositeltavaa ostaa pakastimia, joissa on tämä toiminto.
Pikajäädytystila
Tämän tilan avulla voit pakastaa tuotteet mahdollisimman nopeasti ja estää siten vitamiinien ja muiden biologisesti aktiivisten aineiden katoamisen. Ruoan pakastusnopeuden nostamiseksi maksimiin on välttämätöntä kytkeä pikapakastustila päälle 4-5 tuntia ennen elintarvikkeiden lataamista pakastimeen. Tässä tapauksessa ladattu ruoka jäähtyy hyvin nopeasti, eikä sillä ole aikaa lämmittää aiemmin pakastettuja vihanneksia ja hedelmiä.

Mikä pakastin minun pitäisi valita?
Mikä pakastin minun pitäisi valita?
Mikä pakastin minun pitäisi valita?
Mikä pakastin minun pitäisi valita? Mikä pakastin minun pitäisi valita? Mikä pakastin minun pitäisi valita?Home | Articles

April 22, 2024 21:13:50 +0300 GMT
0.041 sec.

Free Web Hosting