Welke projectie-tv's gebruiken Russische bedrijven

Projectie-tv's kunnen gerust een tussenschakel tussen projectoren en plasma worden genoemd, evenals lcd-tv's / -panelen. Idealiter heeft een projectie-tv de beste prestaties van beide. Deze omvatten installatie- en gebruiksgemak, groot beeldformaat voor een zeer redelijke prijs.
Projectie-tv's, zelfs met een grote diagonaal, zijn niet erg zwaar, omdat hun behuizing is gemaakt van hoogwaardig kunststof. De afstandsbediening voor dergelijke tv's is erg functioneel, maar soms is het verwarrend om veel kleine en niet-contrasterende knopaanduidingen te hebben, waardoor het moeilijk is om een bepaalde functie te vinden.
De projectie-tv heeft veel video-uitgangen, zodat je er meerdere bronnen met een hoogwaardig videosignaal tegelijk op kunt aansluiten, ook videoapparatuur met een HDMI-interface. Er zijn ook twee volledig uitgeruste SCART-ingangen met stereo audio-uitgang en audio-ingang, composiet video-uitgang en video-ingang, en RGB-video-ingang. Een van de SCART's heeft een SmartLink-interface.
De volumereserve van de ingebouwde luidsprekers van de projectie-tv is voldoende om de zone van comfortabel kijken te laten klinken. Doordat de speakers ver genoeg uit elkaar staan, ontstaat er een stereo-effect.
De helderheid van een projectie-tv is iets lager dan die van een lcd-tv, maar hij is helder genoeg om in een goed verlichte kamer te kijken. Het is vermeldenswaard dat de uniformiteit niet erg goed is volgens de normen van flatscreen-tv's, maar redelijk vergelijkbaar is met bioscoopprojectoren. De helderheid van het scherm loopt heel vloeiend af richting de hoeken, wat de ongelijkmatige helderheid wat egaliseert.
De belangrijkste voordelen van een projectie-tv zijn een groot beeldformaat dat zelfs in een verlichte ruimte het contrast behoudt. Bovendien moet worden opgemerkt en installatiegemak. Uiteraard hebben lcd- en plasma-tv's een kleinere bodydiepte en grotere helderheid, maar hun kosten bij vergelijkbare diagonalen zijn veel hoger dan de kosten van projectie-tv's.
TV is de technologie zonder welke het onmogelijk is om je een modern huis voor te stellen. Dantex-airconditioners helpen uw huis nog comfortabeler te maken. Ten slotte. mee eens, het is zo leuk om een familieavond voor de tv door te brengen, zonder weg te kwijnen van de zomerse hitte. En dat allemaal dankzij een goede airco.

Welke projectie-tv's gebruiken Russische bedrijven
Welke projectie-tv's gebruiken Russische bedrijven
Welke projectie-tv's gebruiken Russische bedrijven
Welke projectie-tv's gebruiken Russische bedrijven Welke projectie-tv's gebruiken Russische bedrijven Welke projectie-tv's gebruiken Russische bedrijvenHome | Articles

May 20, 2024 22:07:40 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting