Vorstvorst

Een van de bekendste namen op de markt voor de productie van koelkasten is Vestfrost. Dit Deense bedrijf is relatief jong. Dit bedrijf verscheen in 1963 op de markt voor huishoudelijke apparaten. Het werd opgericht door Arne Hoiwig. Door het onovertroffen genie van deze leider wist het bedrijf na een paar jaar aan populariteit te winnen. De sleutel tot deze populariteit was de beste kwaliteit van de producten die Vestfrost produceerde. Tijdens de werkzaamheden werd ook de kwaliteit van de grondstoffen bewaakt. Het bedrijf is continu in ontwikkeling. De productievolumes van Vestfrost zijn jaar na jaar toegenomen. Na een bestaan van zeven jaar begon het bedrijf in twee ploegen te werken. In 1973 werd het een divisie van Electrolux. Het productieproces werd verhoogd doordat er een spoorlijn naar de fabriek werd gebracht.
In de jaren tachtig was het bedrijf een van de eersten die technologieƫn toepaste die de schadelijke effecten op de externe omgeving verminderden. Dit cijfer was bijna nul. Bij de productie van koelkasten die geen CFK's en HCFK's freonen bevatten, nam het bedrijf een leidende positie in. Dit bedrijf levert jaarlijks 800.000 koelkasten en diepvriezers aan alle delen van de wereld.
Er werken bijna tweeduizend gekwalificeerde medewerkers. Het bedrijf heeft negen fabrieken om producten voor gebruik te maken. 96% van de producten van het bedrijf wordt geƫxporteerd. Vanwege deze hoge prestatie ontving Vestfrost de Deense Koningsprijs. Deze medaille erkent zowel de kwaliteit als de betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid van alle producten die onder het merk Vestfrost worden vervaardigd.
Het bedrijf stapte als eerste af van de standaard witte kleur van koelkasten. De kleur van de koelkast werd bepaald door de wensen van klanten. Het was de allereerste stap die het bedrijf vooruit duwde. Koelkasten kregen hun nieuwe ontwerp. Het kleurengamma van deze koelkasten heeft twaalf tinten. Koelkasten hebben twee compressoren. De temperatuur in de vriezer heeft een alarmsensor. Door koelkasten uit te rusten met een supervriessysteem kunt u ze ook naar de voorgrond duwen. Naast de productie van koelkasten houdt het bedrijf zich bezig met de productie van vriezers. De fabrikant kent de hoogste kwaliteit en heeft een garantieservice van vijf jaar.

Vorstvorst
Vorstvorst
Vorstvorst
Vorstvorst Vorstvorst VorstvorstHome | Articles

July 23, 2024 09:29:18 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting