Side-by-side en de afwerking ervan

Als we koelkasten naast elkaar beschouwen, zien ze er zelf vrij origineel uit. Ze staan symbool voor luxe en welvaart in huis. Maar op dit moment kan zo'n koelkast worden ingericht in overeenstemming met de smaak van de eigenaren van het huis. Als decoratie kunt u decoratieve panelen kiezen. De koelkast wordt ingebouwd in de meubelnis. En eventuele decoratieve panelen zijn aan de koelkastdeur bevestigd. De grootte van het paneel en de grootte van de deur in de koelkast zijn hetzelfde. Ook voor dergelijke koelkasten worden speciale houders gebruikt. Het meest populaire materiaal wordt momenteel gebruikt als afwerking van de koelkast - roestvrij staal. Dit feit kan worden verklaard door de volgende kenmerken: het is duurzaam en hygiënisch, het uiterlijk van het materiaal ziet er na vele jaren gebruik net zo goed uit, huishoudelijke apparaten in "roestvrij staal" ondersteunen de hightech stijl en geven elke kamer een afgewerkte look. Als voor de afwerking hoogwaardig roestvrij staal wordt gebruikt, kan dit veel meer kosten dan de koelkast zelf. Maar dit eersteklas materiaal heeft één nadeel. Als je er een vrij diepe kras op zet, dan kom je er niet zo makkelijk meer vanaf.
De belangrijkste manier om de koelkast af te werken, is decor en lambrisering. De volgende soorten materialen kunnen dienen als panelen voor decoratie: een verduisterde spiegel met een gekleurde kap, getint glas, natuurlijk hout, leer, bont en aluminium. Tijdens de inrichting van de koelkast kan niet alleen het buitenste deel van de koelkast worden gewijzigd. Het vries- en koelgedeelte kunnen in verschillende richtingen worden geplaatst. De manier om deuren te openen kan individueel zijn.
De deur voor de koelkast kan van getint glas zijn. De wanden aan de binnenkant van de koelkast kunnen een standaard witte kleur hebben, maar ze kunnen ook van roestvrij staal zijn. Daarna kunt u veilig de frames kiezen die bedoeld zijn voor de panelen. Ze kunnen zwart, wit of roestvrij staal zijn. Maar al deze add-ons verhogen de basiskosten van de side-by-side koelkast. Alle extra afwerkingen die de koelkast een geheel nieuwe look geven, dragen bij aan de waarde ervan met een bedrag dat kan variëren van $ 600 tot $ 1.200. De uiteindelijke prijs zal alleen afhangen van de materialen waarop de toekomstige eigenaar van dit meesterwerk zal stoppen.

Side-by-side en de afwerking ervan
Side-by-side en de afwerking ervan
Side-by-side en de afwerking ervan
Side-by-side en de afwerking ervan Side-by-side en de afwerking ervan Side-by-side en de afwerking ervanHome | Articles

July 19, 2024 14:58:53 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting