Consument en vriezer

De meegeleverde documentatie van de vriezer moet alle kenmerken van de vriezer beschrijven. Dit is met name een concreet bruikbaar volume. Maar sommige verkopers verbergen opzettelijk de figuur van het bruikbare volume van de vriezer. Maar sommige diepvriezers hebben niet alleen de mogelijkheid om voedsel in te vriezen, maar ook om de wanden van de vriezer te bevriezen. Het cijfer kan variëren met tientallen liters. Als de efficiëntieklasse van de vriezer hoog genoeg is, hebben de wanden een voldoende grote dikte. Tegelijkertijd wordt het bruikbare volume van een dergelijke vriezer verminderd. Vriescapaciteit geeft het vermogen van deze vriezer aan om voedsel binnen 24 uur volledig in te vriezen. Hierbij is rekening gehouden met de temperatuur van de vriezer op -18 graden. Elke 10 liter bruikbaar volume kan één kilo voedsel per dag invriezen. De bevriezingssnelheid kan worden verhoogd door de aanwezigheid van koudeaccumulatoren. Het zijn briketten of pakjes die zoutoplossing bevatten. Roostermanden dragen ook bij aan snel invriezen. Door de geperforeerde wanden in de vriezer kan de lucht onbeperkt circuleren.
De veiligheid van voedselopslag hangt af van de thermische isolatie-eigenschappen van elke specifieke vriezer. Ook de koudeaccumulator speelt een rol. Als de wanden van de vriezer behoorlijk dik zijn, heeft dit een positief effect op het energieverbruik. Superzuinige vriezermodellen hebben thermische isolatie, die gelijk is aan 120 mm. De economische efficiëntieklasse van de vriezer heeft ook zeven classificaties, van A tot G. Maar omdat de technologie van de vriezerproductie voortdurend verbetert, zijn er nu vriezers met een efficiëntieclassificatie van A + of A ++.
Het energieverbruik van zo'n vriezer is de helft van klasse G. Deze eigenschappen hebben natuurlijk invloed op de prijs van de koelkast. In werkelijkheid wordt het energieverbruik door tal van factoren beïnvloed. Deze omvatten: buitentemperatuur, deurafdichting, gebruik van de vriezer, hoe vaak de vriezerdeur wordt geopend en de belading van de vriezer met een verscheidenheid aan voedsel. Als de deur van de vriezer constant wordt geopend, neemt het energieverbruik dienovereenkomstig toe.

Consument en vriezer
Consument en vriezer
Consument en vriezer
Consument en vriezer Consument en vriezer Consument en vriezerHome | Articles

July 14, 2024 17:57:19 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting