Wasserij en moderne technologieën

Welk poeder om te wassen? Bij welke temperatuur? Welke wasmachine kiezen? Deze vragen zijn voor ieder mens relevant. Het is niet alleen belangrijk de kwaliteit van het wassen, maar ook het uiterlijk van de gewassen dingen, die negatief worden beïnvloed door moderne wasmiddelen en hoge temperaturen, het is vooral teleurstellend als dure merkkleding onbruikbaar wordt.
Zorg wassen. Gebeurt dit überhaupt?
Welke wasmodus moet worden gekozen zodat het ding er als nieuw uit blijft zien? Relatief recent verschenen luchtbellenmachines op de markt voor huishoudelijke apparaten. Welke wasmachine is beter - een conventionele machine of een luchtbelmachine? Met onderstaande informatie kunt u deze vraag zelf beantwoorden.
De belangrijkste voordelen die een luchtbellenwasmachine biedt:
aangesloten op de centrale watervoorziening, één inlaat voor koud water, de andere voor warm (bij elke instantie wordt een set adapters meegeleverd);
rationeel tijdsgebruik, de langste cyclus duurt niet langer dan een uur, terwijl het resultaat uitstekend is;
zuinig gebruik van elektriciteit;
naast het genereren van bellen, wordt de energie van waterstromen die door de pulsator worden gecreëerd, gebruikt, waardoor de vloeistof beter mengt, vuil intensiever uit de stof wordt verwijderd;
een grote hoeveelheid wasgoed, niet beperkt tot 5 kg droog wasgoed, sommige modellen kunnen tot 10 kg bevatten;
er is een uitgestelde startfunctie;
optimaal poederverbruik (bij gebruik van een luchtbellengenerator worden dingen gewassen met een minimale hoeveelheid wasmiddel);
een aanzienlijke vermindering van de wrijving van voorwerpen tegen elkaar en rond het lichaam van de tank helpt om een aantrekkelijk uiterlijk van kleding te behouden tijdens meerdere wasbeurten;
Waar is een luchtbellenwasmachine van gemaakt?
Het belangrijkste element dat zo'n machine van andere onderscheidt, is een bellengenerator aan de onderkant van de machine, die lucht opneemt en omzet in een stroom bellen. Het volgende belangrijke element is de pulsator, een element met schoepen die ervoor zorgen dat water asymmetrisch van richting stroomt, waardoor de vorming van zones met stilstaand water wordt voorkomen. De rest van de details zijn standaard voor de meeste soorten automatische wasmachines: een mechanisme dat het deksel vergrendelt, een dispenser voor additieven en een filter dat fijne pluisjes, textielvezels en villi opvangt.
Waarop letten?
Hoe bepaal je welke wasmachine het beste is? De belangrijkste parameters van modellen: capaciteit, functionaliteit, betrouwbaarheid. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de tank met huishoudelijke apparaten, die in een luchtbellenmachine verschilt van de gebruikelijke in de aanwezigheid van uitstulpingen en depressies, wat het effect van een wasbord creëert - dit verbetert de kwaliteit van het wassen, draagt bij aan sneller verwijderen van verontreinigingen. De tank moet worden beschermd tegen corrosie, dit element in sommige machines kan een keramische coating hebben die voorkomt dat statische elektriciteit ontstaat, bovendien vernietigt het bacteriën.
Luchtbellenmachines hebben ook nadelen, er zijn er maar weinig:
gebrek aan vertrouwen van de consument in hen;
het serviceonderhoud van dergelijke apparatuur is nog niet voldoende ontwikkeld, maar in de nabije toekomst zal dit probleem verdwijnen.
Over het algemeen is de ervaring met het gebruik van luchtbellenmachines positief, ze zijn vooral goed voor grote gezinnen, mensen met allergieën (aangezien er een minimum aan chemie wordt gebruikt, wassen sommigen in dergelijke machines met wasnoten).

Wasserij en moderne technologieën
Wasserij en moderne technologieën
Wasserij en moderne technologieën
Wasserij en moderne technologieën Wasserij en moderne technologieën Wasserij en moderne technologieënHome | Articles

July 19, 2024 15:24:53 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting