Krachtige robotstofzuiger Karcher voor diverse doeleinden

Wil je een degelijke stofzuiger kiezen. De Karcher-robotstofzuiger is een analoog van de Rainbow-stofzuiger voor een normale prijs.
Voordelen:
- hoge mate van zuivering, die met andere methoden onbereikbaar is
- veel handige toevoegingen, zoals het reinigen van de lucht in de kamer, het gebruik als compressor, etc. (er is een certificaat van het Instituut voor Allergologie)
- stofzuiger + luchtfilter nemen weinig ruimte in.
- er is een waterfilter
Van de minnen:
- zeer luidruchtig, minder dan 80 dB.
- de prijs, hoewel lager dan die van analogen, is nog steeds erg aanzienlijk
De Karcher robotstofzuiger is de nieuwste technologie van dit moment. Het heeft absoluut geen filters en stofzakken. De elektrische klopper is echt effectief, trillingen zijn voelbaar op een paar cm afstand. Tapijt en gestoffeerde meubelen maken perfect schoon, na het reinigen wordt zelfs de kleur frisser. De lucht is ook fris en vochtig. De slang kan erop om te blazen, wat echt heel cool is - blaas het stof uit de computer / tv / allerlei hoeken, doorbreek de verstopping in de gootsteen of doe een spuitfles op. Speciaal voor mensen met een allergie is HEPA verkrijgbaar in de outlet! In principe niet alleen voor mensen met een allergie, maar ook voor iedereen die geen stof wil inademen.
Om de zuigkracht te illustreren, zal ik de Karcher demo-reiniging beschrijven.
1 deel - droog, met behulp van een elektrische borstel. Hierdoor zat er bijna niets op de borstelas, geen verdraaide haren etc. De zuigkracht is dus voldoende om dit alles uit de schacht te halen.
Deel 2 is nat reinigen. De belangrijkste optie is om de spuitmond langzaam naar u toe te leiden door op de spuitknop te drukken. De oplossing wordt in het tapijt gebracht en onmiddellijk weer opgenomen. In het mondstuk - "al kokend". Blijft een strook nat tapijt.
Een extra optie - een zeer vervuilde plaats wordt overvloedig uit het door u opgeheven mondstuk gegoten en we wachten tot het is opgenomen en gereinigd. Verzamel na een tijdje de oplossing met een mondstuk totdat het borrelen stopt in het mondstuk.
Tapijt droogde overal in ongeveer dezelfde tijd (~ 3 uur).
Na een visuele demonstratie realiseerde ik me dat de stofzuiger echt is voor een normale prijs. Ik heb nog steeds de indruk. Wil je kwaliteit, neem dan een Karcher robotstofzuiger.

Krachtige robotstofzuiger Karcher voor diverse doeleinden
Krachtige robotstofzuiger Karcher voor diverse doeleinden
Krachtige robotstofzuiger Karcher voor diverse doeleinden
Krachtige robotstofzuiger Karcher voor diverse doeleinden Krachtige robotstofzuiger Karcher voor diverse doeleinden Krachtige robotstofzuiger Karcher voor diverse doeleindenHome | Articles

June 22, 2024 00:32:51 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting