De voordelen beoordelen bij het beslissen waarom u een iPod nodig heeft

iPhone-bezitters hebben goed nieuws te wachten. De bekende hacker George Hotz komt binnenkort met een andere ontwikkeling. Bedenk dat hij het eerder was die programma's voor jailbreak bedacht, evenals iPhone-ontgrendeling. Deze programma's zijn zo populair geworden dat de vraag rijst: "waarom heb je een ipod nodig?" tenzij je ze gebruikt.
Het nieuwe hulpprogramma dat Hotz schrijft, past op alle moderne apparaten, zoals de iPhone 3GS, iPad en iPod Touch 3.0. Over de besturing van al deze apparaten is nog geen gissing. De onlangs uitgebrachte iPhone, evenals de iPod Touch, bleken met standaardmiddelen beter bestand te zijn tegen hacking. Om deze reden kunnen hackers hen nog geen volwaardige jailbreak bezorgen.
Vandaag de dag zullen iPhone 3GS-bezitters die besluiten hun nieuwste firmware te hacken, worden gedwongen om het apparaat op hun computer aan te sluiten en vervolgens elke keer dat de telefoon opnieuw wordt opgestart opnieuw te jailbreaken. Dezelfde vraag rijst: waarom heb je dan een ipod nodig, die constant een jailbreak vereist. Vertrouwend op de woorden van Hotz, is de beslissing nabij.
Het is de moeite waard om uit te zoeken waarom deze jailbreak überhaupt nodig is?
De term jailbreak zelf (van het Engelse "jailbreak") betekent de procedure voor het breken van de firmware van een bepaald mobiel apparaat om volledige toegang te krijgen, waardoor toegang tot het bestandssysteem van de mobiel mogelijk wordt. Met zo'n truc van een hacker kun je binnen enkele seconden verschillende soorten illegale applicaties op je iPhone installeren. Maar dit is verre van de eerste reden waarom jailbreak zo populair is.
Absoluut alle bezitters van telefoons met een jailbreak erop kunnen unieke programma's installeren die niet beschikbaar zijn in de Apple Store. Omdat de ontwikkelaars van de officiële winkelapplicaties zich aan strikte regels moeten houden.
Eens werd de iPhone een technologie die onze wereld op zijn kop zette, nu gebeurt dit in de monster high doll-markt. Dit schattige grappige speelgoed verovert de harten van een groot aantal kinderen. Je kunt lezen wat monsterhoge poppen zijn op de website highdolls.ru.
Een universele applicatie kan van uw favoriete telefoon een laptop met internettoegang maken of u helpen bij het downloaden van video's van zoeknetwerken. Er is een optie om verborgen telefooninstellingen te bekijken en te wijzigen. Optioneel kunt u een onbeperkt aantal pictogrammen aan het Dock toevoegen of de interface wijzigen in een aangenamere. De lijst met functies wordt aangevuld met de functie van het filteren van inkomende oproepen? In feite is deze lijst eindeloos.

De voordelen beoordelen bij het beslissen waarom u een iPod nodig heeft
De voordelen beoordelen bij het beslissen waarom u een iPod nodig heeft
De voordelen beoordelen bij het beslissen waarom u een iPod nodig heeft
De voordelen beoordelen bij het beslissen waarom u een iPod nodig heeft De voordelen beoordelen bij het beslissen waarom u een iPod nodig heeft De voordelen beoordelen bij het beslissen waarom u een iPod nodig heeftHome | Articles

July 19, 2024 14:54:28 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting