Whirlpool koelkasten

De koelkast van Whirlpool is ontworpen om gebruik te maken van het Total No Frost-systeem. De aanwezigheid van een dergelijk systeem draagt bij aan ventilatie. Ontdooien kan niet plaatsvinden vanwege de afname van de luchtvochtigheid in de koelkast. Daarom vormt zich tijdens het gebruik geen ijs in de koelkast. Om de temperatuur op alle plaatsen van de koelkast gelijkmatig en optimaal te laten zijn, is het Multiflow-systeem voorzien. Ook voedsel zoals vis en vlees bewaar je in het koelgedeelte. Tegelijkertijd behouden ze lang hun versheid. Dit compartiment wordt geleverd met een lagere temperatuur en heeft ook een lagere luchtvochtigheid. De luchtvochtigheid in het koelgedeelte is zo in te stellen dat deze optimaal is voor zowel het bewaren van groente als fruit. Voor het bewaren van verse kruiden is voorzien in automatische vochtigheidsregeling.
De koelkast heeft een extra Space Plus legbord. Het kan worden afgewezen. In dit geval is er meteen voldoende ruimte voor het opbergen van vijf flessen. Als u meer ruimte voor producten moet creƫren, kan deze over het algemeen worden verhoogd. Net als alle andere planken in de Whirlpool koelkast, kunnen ze naar behoefte worden aangepast. Voor groenten en fruit in de koelkast is er een plank voorzien, waarvan de scheidingswand verstelbaar is. De inhoud van deze box is 32 liter. De gladde verdeler in deze lade helpt je de ruimte aan te passen voor verschillende soorten fruit en delicaat voedsel.
Whirlpool 2-deurs koelkasten hebben een kubusvormig ijssysteem. Dit is EasyCube. De container is zo aangebracht dat er geen enkele druppel water uit kan morsen. Doordat de container van het gesloten type is, neemt het ijs geen vreemde geuren op. In het geval dat niet alle lades en schappen in de vriezer gevuld zijn, schakelt het systeem automatisch over naar die schappen waar voedsel op ligt. Dit resulteert in energiebesparing.
Voor een betere luchtcirculatie is er een ventilator voorzien in het koelgedeelte. Alle koelkastplanken zijn gemaakt van gehard glas. Zelfs als het zou gebeuren dat sommige producten lekken, komt de vloeistof niet op de producten die zich eronder bevinden. Side-by-Side koelkasten hebben altijd koud water en ijs beschikbaar. Tegelijkertijd wordt het water, voordat het wordt afgekoeld, gezuiverd, waardoor het wordt ontdaan van alle onzuiverheden.

Whirlpool koelkasten
Whirlpool koelkasten
Whirlpool koelkasten
Whirlpool koelkasten Whirlpool koelkasten Whirlpool koelkastenHome | Articles

April 14, 2024 01:42:00 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting