Voordelen van stofzuiger met stofbak

Deze centrifugale luchtreiniger is zeer aantrekkelijk voor klanten over de hele wereld omdat hij geen stofzak heeft. Zo'n tas is er niet, en in plaats daarvan is er een plastic container. Het wordt ook stofvrij gemaakt, de container kan ook worden gewassen, de kracht van de stofzuiger neemt bij deze aanpak niet af als de container gevuld is, maar blijft tijdens het schoonmaken op hetzelfde hoge niveau. Het enige dat u niet mag vergeten, is dat het schoonmaken van de container veel meer inspanning kost in vergelijking met het op de gebruikelijke manier vervangen van het filter. Een stofzuiger met opvangbak heeft vaak twee niveaus van filtratie:
• Vuile lucht wordt, samen met stof, door een speciaal ontwerp wervelend, waardoor een cyclische stroom ontstaat. Vuilnis wordt met behulp van middelpuntvliedende kracht in zo'n stofzuiger tegen de wanden van de buis gedrukt, van waaruit ze snelheid verliezen en in de afvalcontainer blijven. Vervolgens gaat de lucht zelf door een motor en filters die speciaal zijn ontworpen voor reiniging, en wordt teruggestuurd naar de kamer, 97% zuiver.
• lucht met stof wordt naar de container zelf gestuurd, waar deze veel sneller snelheid verliest en erin blijft. In dit geval blijft zwaarder afval, vaak een percentage tot 97%, op de bodem van de container liggen. En fijne stofdeeltjes blijven in de werveling, die het motorfilter binnenkomt, en vervolgens in een speciaal filter voor fijnreiniging.
Filters voor fijne reiniging, kunnen eindschoonmaak worden genoemd.
In veel moderne modellen, draagbare stofzuigers, hebben fabrikanten een HEPA-filter geleverd, wat een heel belangrijk fijnfilter is, waar elke stofzuiger met een container mee zou moeten zijn uitgerust. Zo'n filter is tot veel in staat, namelijk om kleine deeltjes tot 0,3 micron tegen te houden, en het percentage vastgehouden deeltjes kan niet anders dan tevreden zijn en is iets meer dan 99%. Dergelijke filters worden in Europa vaak S-klasse filters genoemd. Ook hebben speciale antibacteriële filters de mogelijkheid om vele soorten bacteriën te doden. Maar die hele kleine deeltjes die erin slagen door alle filters en obstakels op hun pad te glippen, kunnen niet behagen, het is voor volledige veiligheid en maximale reiniging dat er nog een filter is, hygiënisch. De vezels van dit filter zijn geladen met speciale elektrostatische middelen die zelfs de kleinste stofdeeltjes aantrekken. Voor mensen die lijden aan allergieën, en nog meer aan astma, is het noodzakelijk om een stofzuiger met een container en een extra HEPA-filter mee te nemen, bij voorkeur minimaal 12.

Voordelen van stofzuiger met stofbak
Voordelen van stofzuiger met stofbak
Voordelen van stofzuiger met stofbak
Voordelen van stofzuiger met stofbak Voordelen van stofzuiger met stofbak Voordelen van stofzuiger met stofbakHome | Articles

April 19, 2024 02:50:21 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting