Inbouwkoelkasten: soorten en installatiemethoden

Lange tijd kan niemand worden verrast door de overvloed aan allerlei inbouwapparatuur. Maar dit betekent helemaal niet dat ingebouwde apparaten niet erg populair zijn - integendeel, de verkoop groeit jaar na jaar. Dit is echter niet verwonderlijk: gezien het aantal kleine appartementen in ons land en het aantal mensen dat er woont, die uit alle macht proberen de beschikbare woonruimte toch enigszins uit te breiden, hebben inbouwtoestellen een mooie toekomst. Dit geldt met name voor koelkasten, die er altijd om bekend stonden dat ze veel ruimte in beslag namen in de keuken. Daarom is het eerlijk om de soorten ingebouwde koelkasten te bespreken en hoe ze te installeren.
Hoe een koelkast bouwen?
Verschillende modellen inbouwkoelkasten onderscheiden zich door een deurluifelsysteem. De koelkast kan zonder gebruik van scharnieren in de kast worden ingebouwd. Dit is een pantograafsysteem: de voordeur van de kast is direct aan de koelkastdeur bevestigd en beide deuren bewegen niet ten opzichte van elkaar tijdens beweging.
Als de koelkast is ingebouwd in een kast met scharnieren aan de deur, dan is dit een alternatief ophangsysteem op sledes. De deuren van de kast en koelkast schuiven ten opzichte van elkaar bij het verplaatsen. Bij dit systeem wordt het gewicht van beide deuren gelijkmatig verdeeld tussen de scharnieren van de kast en de ingebouwde koelkast.
In de design keukenset van uw keuze kunt u een koelkast van elk formaat inbouwen. Het kan een kleine koelkamer ter grootte van een aanrecht zijn, of hoge koelkasten tot aan het plafond.
De koelkast hoeft er helemaal niet uit te zien als een kast. Een unieke noviteit van Ariston is bijvoorbeeld een koelbox met transparante wanden. Zonder de koelkast te openen, zie je direct de producten erin. Dit is een functioneel en modern koelapparaat dat gemakkelijk in elke keukenruimte past.
Kenmerken van ingebouwde koelkasten
Inbouwkoelkasten hebben dezelfde functies als conventionele koelkasten, daarnaast hebben ze een aantal voordelen:
1. Energiebesparende modi. Tijdens de feestdagen zet je ze aan zodat je de koelkastdeur niet op een kier hoeft te laten staan;
2. "Zero-camera". Met deze functie kunt u voedsel bewaren bij de optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor u het langer vers kunt houden dan in een conventionele koelkast;
3. Winstgevendheid. Ingebouwde koelkasten hebben een goede thermische isolatie van de muren;
4. Laag achtergrondgeluid. Decoratieve panelen voorkomen het binnendringen van geluid in de keukenruimte
5. Capaciteit. Inbouwapparaten nemen minder ruimte in, maar hebben tegelijkertijd een groter vermogen.
Je kunt in bijna elk interieur van een huis, kantoor, etalages een koelkast inbouwen.

Inbouwkoelkasten: soorten en installatiemethoden
Inbouwkoelkasten: soorten en installatiemethoden
Inbouwkoelkasten: soorten en installatiemethoden
Inbouwkoelkasten: soorten en installatiemethoden Inbouwkoelkasten: soorten en installatiemethoden Inbouwkoelkasten: soorten en installatiemethodenHome | Articles

May 21, 2024 15:54:07 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting