Functionele uitrusting van de koelkast

Erg handig als de koelkast een alarm heeft. Het kan zowel licht als geluid zijn. Van alle soorten alarmen verdient het alarm dat afgaat op het moment dat de temperatuur in de vriezer wordt verhoogd speciale aandacht. Komt het -11 graden, dan volgt er een signaal dat dit aankondigt. Koelkasten hebben ook een signaal dat u waarschuwt voor een open deur. Het kan een koelkast zijn, of het kan een vriezer zijn. Elektronisch gestuurde koelkasten signaleren na vijf minuten een open deur in de koelkast en na één minuut in de vriezer. Het is ook handig om de temperatuur weer te geven, die zich aan de binnenkant van de koelkast bevindt. Sommige modellen koelkasten zijn uitgerust met LED-indicatie. Maar er zijn zulke koelkasten die een digitaal display hebben waarop alle informatie wordt gepresenteerd.
Voor een koelkast is een functie als het bewaren van voedsel op een moment dat de stroom is uitgeschakeld erg belangrijk. De aangegeven bewaartijd voor voedsel geeft aan hoe lang voedsel op de juiste temperatuur in de koelkast kan worden bewaard. Indien mogelijk kunt u het beste een koelkast kopen die lang houdbaar is.
Elke koelkast heeft zijn eigen vriescapaciteit. Deze indicator wordt gemeten in kilogrammen en toont hun aantal, dat het binnen 24 uur kan bevriezen. De koelkast heeft ook een sterretje. Eén sterretje betekent dat de temperatuur in de kamer slechts tot -6 wordt gehandhaafd. Deze indicator is alleen geschikt voor het kort vinden van producten. De aanwezigheid van twee sneeuwvlokken betekent dat de kamertemperatuur -12 graden is. Hier kunt u voor een korte tijd al het benodigde voedsel bewaren.
Koelkasten gemarkeerd met drie sterren geven een minimale temperatuur van -18 graden aan. Dit is voldoende om voedsel voor een lange tijd op te slaan. Hier kan ook een kleine hoeveelheid worden ingevroren. Vier sterren duiden op een temperatuur van -24 graden. Hier kunt u voedsel lang bewaren, maar ook een grote hoeveelheid voedsel invriezen.

Functionele uitrusting van de koelkast
Functionele uitrusting van de koelkast
Functionele uitrusting van de koelkast
Functionele uitrusting van de koelkast Functionele uitrusting van de koelkast Functionele uitrusting van de koelkastHome | Articles

May 28, 2024 19:33:08 +0300 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting