Nieuwe iPad 2 64GB Wit

Apple verrast en verheugt ons aangenaam met zijn talrijke en hoogwaardige producten, waarbij actief gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën.
Veel aandacht werd gevestigd op het iPad 2 64GB White-model, dat in het voorjaar van 2011 in de verkoop ging, de tablet-computer behield alle voordelen van de eerste generaties, maar tegelijkertijd investeerden de ontwikkelaars er nieuwe ontwikkelingen in, terwijl ook de interface bijwerken. Het nieuwe model heeft een modern en stijlvol design, sneeuwwitte kleur, het is verbeterd en de behuizing zelf is erg licht en dun, wat erg prettig in de hand ligt.De tablet heeft twee camera's waarmee je foto's en video's kunt maken, wat erg handig is. Apple iPad 2 64GB Wit is voorzien van een krachtige 2-core processor. Met behulp van een HDMI-drive is het mogelijk om hem zowel als computer als als tv te gebruiken, terwijl de prestaties van de tablet niet zijn aangetast, maar eerder zijn verbeterd. De energiedrager van de tablet is een lithium batterij met een capaciteit van 25 watt per uur, met tien uur werking, opladen gaat via een kabel uit het lichtnet met een adapter en via USB vanaf een computer. Veilige bedrijfstemperatuur, 0 tot 35° C, luchtvochtigheid 5 tot 95%.
Zoals altijd is Apple de bescherming van het milieu niet vergeten, dit model is geen uitzondering, waardoor de negatieve impact wordt verminderd, de behuizing is gemaakt van aluminium en glas, die recyclebaar zijn, het LED-scherm is vrij van kwik en arseen,
bevat ook geen gebromeerde vlamvertragers.
iPad 2 64GB Wi-Fi 3G ondersteunt meer dan 40 talen en meer dan 20 woordenlijsten, extra groot lettertype, wit op zwart, VoiceOver-interface, etc.
Ondanks zijn slankheid werkt de gadget niet minder lang zelfstandig. De tablet met een goede belasting duurde minimaal 11 uur. Je kunt tot 6 uur onafgebroken films kijken en het geluid van het product is gewoon perfect.
Een tabletcomputer is echt onmisbaar in het leven van een modern persoon. Tegenwoordig vindt zelfs de aankoop van goederen online plaats. Wil je sportschoenen kopen? Vind de officiële adidas online winkel op internet met levering in heel Rusland, plaats een bestelling en pas na een tijdje nieuwe sneakers.

Nieuwe iPad 2 64GB Wit
Nieuwe iPad 2 64GB Wit
Nieuwe iPad 2 64GB Wit
Nieuwe iPad 2 64GB Wit Nieuwe iPad 2 64GB Wit Nieuwe iPad 2 64GB WitHome | Articles

February 25, 2024 00:52:54 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting