Samen met koelkast

Een van de belangrijkste criteria bij het kiezen van een koelkast zijn de interne accessoires. Elk bedrijf maakt jaarlijks interne aanpassingen aan accessoires om klanten aan te trekken. Hoewel er geen specifieke wijzigingen zijn in de koeleenheid. Elke BHP heeft planken. Planken zijn mogelijk alleen afwezig in kisten of draagbare koelkasten. Als je terugkijkt, waren de allereerste koelkasten, afgezien van planken, nergens meer mee uitgerust. Het ontwerp, evenals het materiaal waaruit de plank is gemaakt, is bepalend tijdens de levensduur. Ze hebben ook invloed op de complexiteit tijdens het schoonmaken van de koelkast. En de esthetische perceptie hangt af van hun kwaliteitsprestaties. In de vorige eeuw hadden de planken een roosterlook. Tegelijkertijd werden ze gemaakt met behulp van een zinklaag. Sommige koelkastmodellen gebruiken momenteel vergelijkbare planken. Maar echte fabrikanten gebruiken een duurzamere coating voor planken. Het prestigieuze model kan verschillen in het gebruik van verchromen.
Planken van roestvrij staal zijn ook toepasbaar. Aanvankelijk kon de positie van de planken niet worden gewijzigd. Het zat stevig vast. Om een te groot artikel te kunnen plaatsen, moest ik de plank uit de koelkast halen. Hierna begonnen de planken te worden gereguleerd. Het bruikbare volume van de kamer begon efficiënter te worden gebruikt. Momenteel zijn er planken die kunnen worden opgevouwen, evenals telescopische planken. Moderne planken zijn gemaakt van transparant plastic met randen aan alle vier de zijden om lekken te voorkomen.
De eerste koelkasten waren uitgerust met een zijblad om flessen in op te bergen. Tegenwoordig zijn er speciale koelkasten met een helling, die specifiek worden gebruikt voor het bewaren van wijnen. Wijnkasten hebben houten planken.
Om groenten en fruit te bewaren, heeft elke koelkast speciale lades. Aanvankelijk was er maar één doos. Hij bevond zich beneden. Partities begonnen te worden gebruikt om de opslag van groenten en fruit te isoleren. Toen werd besloten om twee aparte boxen te maken. Het materiaal was oorspronkelijk wit plastic, maar nu is het transparant en kan het elke kleur hebben.

Samen met koelkast
Samen met koelkast
Samen met koelkast
Samen met koelkast Samen met koelkast Samen met koelkastHome | Articles

June 13, 2024 16:46:06 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting