Tuleva toimenpide pesukoneen laakerin vaihtamiseksi

Melko yleinen vika pesukoneissa on laakerien kuluminen. Tämä osa kuluu korroosion vuoksi. 6-8 vuoden kuluttua akselitiiviste kuluu ja vuotaa, laakeriin pääsee vettä, mikä aiheuttaa laakerikomponenttien korroosiota. Laakerin vaihto pesukoneessa on melko työläs prosessi ja vaatii melkein koko koneen purkamisen. Tätä varten tarvitset seuraavan työkalun: ruuvimeisseli suuttimilla, tähdet, pihdit, räikkä, jossa on pääsarja, vasara, taltta laakerin poistamiseen, tiiviste.
Kun irrotat vanhan laakerin ja öljytiivisteen, ota yhteys erikoisliikkeeseen.
Tämän osan itse vaihtaminen sisältää suunnilleen seuraavan prosessin:
Purkaminen alkaa yläkannen poistamisella, joka on kiinnitetty kahteen pulttiin. Kannen poistamisen jälkeen annostelija otetaan ulos. Sitten pultit, jotka pitävät ohjauspaneelia, ruuvataan irti ja irrotetaan. Sitten ovi poistetaan, jota pidetään jousessa. Tämän seurauksena on tarpeen irrottaa kotelon etuseinä itse pesukoneesta. Irrota kaikki letkut, jotka toimivat veden syöttämiseksi. Pultit, jotka kiinnittävät vastapainot koneeseen, on ruuvattava irti, sitten itse betonivastapainot on irrotettava. Lisäkokoonpanon helpottamiseksi voit merkitä tarvittavat osat, jotta et erehdy.
Myös koneen sähkölaitteet on kytketty. Rumpua ja akselia irrotettaessa on myös tarpeen tarkistaa niiden kunto. Rumpua irrotettaessa on otettava se puolikas, jolla laakeri sijaitsee. Kun olet asentanut kiinteälle pinnalle, lyö laakeri varovasti taltalla. Vedä öljytiiviste ulos vanhan laakerin mukana. Sitten pinta pestään ja puhdistetaan korroosiosta ja lialta. Uusi laakeri asennetaan kevyellä iskulla vasaran ja taltan avulla.
Laakerin asennuksen jälkeen on jäljellä prosessi loppuun asentamalla öljytiiviste. Se on voideltava ennen asennusta. Sitten säiliö kootaan ja asennetaan paikalleen, kiinnitetään alustaan. Pesukoneen laakerin vaihto valmistuu. Kokoonpanoprosessi suoritetaan käänteisessä järjestyksessä.
Tämän seurauksena tällainen työ voidaan tehdä itsenäisesti; tärkeintä on suorittaa purkaminen ja kokoonpanoprosessi laadukkaasti ja vastuullisesti, mikä välttää ylimääräisiä taloudellisia investointeja.

Tuleva toimenpide pesukoneen laakerin vaihtamiseksi
Tuleva toimenpide pesukoneen laakerin vaihtamiseksi
Tuleva toimenpide pesukoneen laakerin vaihtamiseksi
Tuleva toimenpide pesukoneen laakerin vaihtamiseksi Tuleva toimenpide pesukoneen laakerin vaihtamiseksi Tuleva toimenpide pesukoneen laakerin vaihtamiseksiHome | Articles

May 26, 2024 22:04:34 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting