Pyykinpesukoneet IFA 2012:ssa

Berliinin 52. Consumer Electronics Show esitteli useita alkuperäisiä pesukonemalleja.
Bosch-Siemens-konserni esitteli Siemens iQ800 pesu- ja kuivauskoneet. Tämän mallin ominaisuus on pesujauheen tai pesuaineen automaattinen annostelu, joka asetetaan erityiseen säiliöön. Sen täyttäminen pesuaineella on suunniteltu vähintään 20 pesukertaa varten. Voit ohjata konetta sekä sen sijainnista että etänä. i-Dos-toiminto itse säätelee sen määrää riippuen veden kovuudesta, likaisuusasteesta, pyykin painosta ja jopa kangastyypistä. Tämä poistaa kotiäitien yleisen virheen - yliannostuksen ja liiallisen vaahtoamisen.
Miele on esitellyt ainutlaatuisen koneen. Paneelin kaikkien painikkeiden ja säätimien tavallisen sijasta on vain yksi painike. Se kytkee koneen päälle tai pois päältä. Ja konetta ohjataan tabletista, jonka avulla valitaan ja asetetaan pesuohjelma ja lisätoiminnot. Kehittäjät suunnittelevat tällaisten koneiden massatuotantoa, mutta toistaiseksi tämä on vain käsite.
Samsung selvisi ilman sensaatiomaista. Hän esitteli vain parannettuja Eco Bubble -teknologian malleja, jotka ovat jo nykyajan kuluttajien tuttuja.

Pyykinpesukoneet IFA 2012:ssa
Pyykinpesukoneet IFA 2012:ssa
Pyykinpesukoneet IFA 2012:ssa
Pyykinpesukoneet IFA 2012:ssa Pyykinpesukoneet IFA 2012:ssa Pyykinpesukoneet IFA 2012:ssaHome | Articles

June 16, 2024 08:53:18 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting