Ardo

Ardo-yritys voidaan katsoa niille harvoille yrityksille, joilla on vaikein paikka kodinkoneiden luomisessa. Yritys aloitti matkansa perustamalla pieni yritys, johon kaikki perheenjäsenet osallistuivat. Tälläkin hetkellä yritys jatkaa menestyksellistä kehitystä ja houkuttelee yhä enemmän uusia ideoita menestyksekkääseen liiketoimintaansa. Yritys valmistaa monenlaisia kodinkoneita, myös jääkaapit ovat yksi suosituimmista ja halutuimmista kodinkoneista. Tällä hetkellä tuotettujen tuotteiden määrä on erittäin suuri. Mutta Ardo-jääkaapit ovat suosittuja kaikkialla maailmassa. Ardo-tavaramerkki ilmestyi yrityksen omistajan pojan ansiosta. Hän loi vuonna 1978 oman tuotemerkin. Tämä yritys profiloitui suurten kodinkoneiden valmistukseen. Se sisälsi jääkaapit ja pesukoneet. Mutta oli muitakin kodinkoneita. 60-luvulla yritys alkoi valloittaa markkinoita tuotteillaan. Tänä aikana yritys aloitti tiiviin markkinatutkimuksen. Ensimmäinen tämän yrityksen julkaisema kodinkone oli pesukone. Lahjakkuus ja taito teki työnsä. Yrityksestä on tullut tunnettu ja kysytty lukuisten kuluttajien keskuudessa.
Seuraavassa vaiheessa yhtiö päätti avata tehtaan, joka keskittyisi yksinomaan jääkaappien tuotantoon. Tämä tapahtuma on järjestetty vuodesta 1984 lähtien. Jokaisen jääkaapin mallin luomiseen käytettiin viimeisintä teknologiaa sekä korkealaatuisia materiaaleja. Tehdas kehittyi nopeasti potentiaalinsa ansiosta. Tehtaan pinta-ala oli 240 000 neliömetriä. Kaikki tuotantoprosessit yritettiin automatisoida. Lisäksi laitoksen pinta-ala salli sen.
Nykyään 4500 jääkaappia valmistetaan yhdessä työpäivässä. Moderni jääkaappi on varustettu sisäänrakennetulla höyrystimellä. Kaikki ne on valmistettu modernin maailman ympäristövaatimusten perusteella. Jokainen luoduista laitteista käy läpi pakollisen testauksen. Yrityksen kehitys ei pysähdy. Uusia tehtaita tämän yrityksen kodinkoneiden tuotantoa varten avataan jatkuvasti. Kaikille jääkaapeille ja pakastimille suoritetaan tietokonetestaus. Vuonna 1995 yrityksellä oli oma laboratorio kaikentyyppisten kodinkoneiden testaamiseen.

Ardo
Ardo
Ardo
Ardo Ardo ArdoHome | Articles

April 14, 2024 01:13:26 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting