Pyykki ja modernit teknologiat

Mitä jauhetta pestä? Missä lämpötilassa? Mikä pesukone valita? Nämä kysymykset ovat tärkeitä jokaiselle ihmiselle. Tärkeää ei ole vain pesun laatu, vaan myös pestyjen asioiden ulkonäkö, joihin nykyaikaiset pesuaineet ja korkeat lämpötilat vaikuttavat negatiivisesti, on erityisen pettymys, kun merkkivaatteista tulee käyttökelvottomia.
Hoitopesu. Tapahtuuko tämä ollenkaan?
Mikä pesutapa pitäisi valita, jotta asia näyttää edelleen uudelta? Suhteellisen äskettäin ilmakuplakoneet ilmestyivät kodinkonemarkkinoille. Kumpi pesukone on parempi - tavallinen kone vai ilmakuplakone? Alla olevat tiedot antavat sinulle mahdollisuuden vastata tähän kysymykseen itse.
Ilmakuplapesukoneen tärkeimmät edut:
kytketty keskusvesisyöttöön, yksi sisääntulo kylmälle vedelle, toinen kuumalle vedelle (jokaiseen koteloon sisältyy sarja sovittimia);
järkevä ajankäyttö, pisin sykli kestää enintään tunnin, kun taas tulos on erinomainen;
taloudellinen sähkön käyttö;
kuplien synnyttämisen lisäksi käytetään pulsaattorin synnyttämien vesivirtausten energiaa, minkä seurauksena neste sekoittuu paremmin, lika poistetaan kankaasta tehokkaammin;
suuri määrä pesua, ei rajoitettu 5 kg kuivaa pyykkiä, joissakin malleissa voi kestää jopa 10 kg;
on viivekäynnistystoiminto;
optimaalinen jauheen kulutus (käytettäessä ilmakuplageneraattoria, asiat pestään vähimmäismäärällä pesuainetta);
esineiden kitkan merkittävä väheneminen toisiaan ja säiliön runkoa vasten auttaa säilyttämään vaatteiden houkuttelevan ulkonäön useiden pesujen aikana;
Mistä ilmakuplapesukone on tehty?
Pääelementti, joka erottaa tällaisen koneen muista, on koneen pohjassa oleva kuplageneraattori, joka ottaa ilmaa ja muuttaa sen kuplavirtaukseksi. Seuraava tärkeä elementti on pulsaattori, elementti, jossa on siivet, jotka luovat epäsymmetrisiä vesivirtauksia, mikä estää vyöhykkeiden muodostumisen seisovan veden kanssa. Loput yksityiskohdat ovat vakiona useimmissa automaattisissa pesukoneissa: kannen lukitseva mekanismi, lisäaineiden annostelija ja suodatin, joka kerää hienoja nukkaa, kangaskuituja ja villiä.
Mihin kiinnittää huomiota?
Kuinka määrittää, mikä pesukone on paras? Mallien tärkeimmät parametrit: kapasiteetti, toiminnallisuus, luotettavuus. Erityistä huomiota tulee kiinnittää kodinkoneiden säiliöön, joka ilmakuplakoneessa eroaa tavallisesta pullistumien ja painaumien vuoksi, mikä luo pesulaudan vaikutuksen - tämä parantaa pesun laatua, edistää nopeampaa epäpuhtauksien poistaminen. Säiliö on suojattava korroosiolta, tämä elementti voi joissakin koneissa olla keraaminen pinnoite, joka estää staattisen sähkön syntymisen, lisäksi se tuhoaa bakteereja.
Ilmakuplakoneilla on myös haittoja, niitä on vähän:
kuluttajien luottamuksen puute niitä kohtaan;
tällaisten laitteiden huoltohuoltoa ei ole kehitetty riittävästi, mutta lähitulevaisuudessa tämä ongelma poistuu.
Yleisesti ottaen kokemukset ilmakuplakoneiden käytöstä ovat positiivisia, ne sopivat erityisen hyvin suurille perheille, allergikoille (koska kemiaa käytetään minimissään, jotkin pesut tällaisissa koneissa saippuapähkinöillä).

Pyykki ja modernit teknologiat
Pyykki ja modernit teknologiat
Pyykki ja modernit teknologiat
Pyykki ja modernit teknologiat Pyykki ja modernit teknologiat Pyykki ja modernit teknologiatHome | Articles

April 22, 2024 22:52:17 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting