Tietoja robottipölynimurin valinnasta

Myönnä: pidit todennäköisesti tarinasta hauesta ja Emelistä, joka makasi uunilla, kun kaikki läksyt tehtiin ilman hänen osallistumistaan. Kotiin tullessani raskaan työpäivän jälkeen en todellakaan halua tehdä kotitöitä: kuinka voi olla muistamatta satua, jossa kaikki asiat tehtiin automaattisesti. Mutta sitä se on ja korkean teknologian aikakausi, tehdä sadusta totta... ainakin osa siitä. Robottipölynimurit voivat auttaa pitämään kotisi puhtaana ja siistinä. Nämä upeat koneet ajavat omatoimisesti ympäri taloa, imuroivat lattioita ja mattoja, ja sitten he itse ravistelevat roskat ja lataavat itseään! Mutta jotta tällainen hyödyllinen avustaja ilmestyisi kotiisi, sinun on ensin ostettava se. Ja tässä voi syntyä ongelmia, koska jopa vähittäiskauppaketjujen konsultit eivät tunne edes hänen valitsemiaan periaatteita. Tietämyksen puutteiden täyttämiseksi suosittelemme tutustumaan artikkelimme materiaaleihin ...
Huomaamme heti, että tämä keksintö ei sovi kaikille. On mahdotonta toivoa, että tämä laite ottaisi täysin asunnon järjestyksen palauttamistoiminnot. Se voi vain auttaa pitämään asiat puhtaana. Jos et ole täydellisen järjestyksen ystävä, jossa kaikki asiat ovat paikoillaan, eikä lattialla ole yhtään lankaa tai hajallaan esineitä, tämä keksintö ei ole sinua varten.
Robotin tekniset varusteet
Yksinkertaisesti sanottuna, mitä laitteita, siveltimiä, antureita laitteessa on. Laadukasta puhdistusta varten hänellä on oltava vähintään kolme harjaa: pääharja, jolla pöly ja hyvin pienet roskat imetään sisään, harja tai jopa kaksi suurille roskille ja sivuharja jalkalistojen ja nurkkien puhdistamiseen. huone.
Erittäin tärkeitä ovat ne robotin laitteet, jotka eivät ole vastuussa puhdistuksesta, vaan sen liikkumisesta avaruudessa. Vakioina ovat IR-anturit, jotka on varustettu lähes kaikilla tällaisilla laitteilla. Niiden avulla robotti voi kiertää tiellä olevia esteitä. Jotkut edistyneemmät mallit on myös varustettu antureilla, jotka määrittävät saastumisen sijainnin ja ohjaavat liikkeen sellaiseen paikkaan.
Luettelo työohjelmista
Eri malleissa on erilaisia ohjelmia kodin siivoukseen, kuten matonpesu, puunpesu, laattojen puhdistus, pitkäpinoisten matonpesu. Luonnollisesti mitä enemmän laitteessa on vaihtoehtoja, sitä hyödyllisempi ja toimivampi apulainen siitä tulee.
Akun kapasiteetti
Asunnon perussiivous kestää robottipölynimurin noin 2 tuntia. Kaikilla akkumalleilla ei kuitenkaan riitä tähän aikaan, sinun on seurattava laitetta jatkuvasti: pysähtyikö se puhdistuksen keskelle.
Ohjelmointikyky
Joissakin malleissa on kyky ohjelmoida siivouksen aloitus tiettyyn aikaan - tästä voi olla hyötyä, jos olet harvoin kotona tai sinulla on oltava aikaa laittaa asunto kuntoon vieraiden saapumista tai tärkeää tapahtumaa varten.
Valmistaja
Nykyään ei ole niin paljon yrityksiä, jotka valmistavat robottipölynimureita, varsinkaan verrattuna muiden kodinkoneiden valmistajiin. Yksi tunnetuimmista ja luotettavimmista merkeistä on amerikkalainen iRobot. Aktiivisia markkinatoimijoita ovat myös kiinalaiset ja korealaiset valmistajat, mutta heidän mallinsa ovat pääosin amerikkalaisten laitteiden kopioita. Luonnollisesti eri merkkisten robottien hinnat eroavat huomattavasti toisistaan.
Yhden tai toisen robottipölynimurin mallin valinnan tulee perustua tarpeisiisi ja taloudellisiin kykyihisi. Nykyään nämä laitteet ovat erittäin kalliita, ja niiden ostaminen huvin vuoksi mielenkiintoisena leluna ei ole sen arvoista. Mieti, mihin sitä todella tarvitset, niin valinta on helpompi tehdä.

Tietoja robottipölynimurin valinnasta
Tietoja robottipölynimurin valinnasta
Tietoja robottipölynimurin valinnasta
Tietoja robottipölynimurin valinnasta Tietoja robottipölynimurin valinnasta Tietoja robottipölynimurin valinnastaHome | Articles

May 28, 2024 01:13:46 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting