Pienet pesukoneet

Jos kylpyhuone on hyvin pieni ja siinä ei ole melkein yhtään tilaa pesukoneelle, hyvin harvat pesualtaan alle asennetut kompaktit pesukoneet auttavat. Niissä on vähemmän ominaisuuksia kuin suuremmissa kollegoissaan, mutta yleinen pesulaatu on hyvä.
Miniauton asennus
On joitain vivahteita, joten pesukoneen yläpuolella olevaa pesuallasta ei voi asentaa tavalliseen tapaan. Kunto on seuraava: sen tulee työntyä pari senttimetriä pesukoneen kannen yläpuolelle, jotta vesiroiskeet eivät putoa koneen kannen päälle. Valmistajat ovat suunnitelleet tällaisen pesutelineen, jonka pohja on tasainen ja tyhjennysjärjestelmä eroaa tavallisesta - sifoni sijaitsee pystysuorassa. Tyhjennysputki, jossa on tällainen pesuallas, ei kulje aluslevyn yli, joten vaikka tyhjennysputki vuotaisi, ei ole vaaraa, että laite tulvii. Tässä asennuksessa pesukone sijaitsee vähimmäisetäisyydellä seinästä. Tyypillisesti tällaisten koneiden syvyys on jopa 45 cm.
Huolimatta siitä, että pesualtaan alla oleva pesukone on pienikokoinen, se on täydellinen laite, pesun laatu pysyy korkealla tasolla. Tietenkin useimmat kuluttajat ovat kiinnostuneita tällaisten laitteiden toimivuudesta. Se, kuinka korkea pesuaste on, riippuu koneen tehokkuusluokasta, joka on merkitty latinaksi A:sta G:hen, jossa A on korkein pesulaatu ja G on vastaavasti alhaisin. Haluan huomauttaa, että jos käytetään tehotonta pesuainetta ja käytetään väärää lämpötilajärjestelmää, tämä vaikuttaa myös pestyjen esineiden puhtauteen.
Kodinkoneita valitessasi määrittele selkeästi, mitkä toiminnot ovat sinulle tärkeitä ja mitkä toissijaisia, yleensä pienet ja kapeat pesukoneet tukevat pääpesutiloja. Hyväksy, että jos "urheilukenkien pesu" -tilaa ei ole, siihen tuskin kannattaa kiinnittää huomiota. Erittäin hyödyllinen voi olla "viivekäynnistys" tai ominaisuus, jossa ylhäältä ladattavan koneen rumpu on kansi ylhäällä, kun se pysähtyy.
Koneen hinta riippuu sen ominaisuuksista ja merkistä, suosittujen merkkien laitteet vaativat merkittävämpiä hankintakustannuksia. Älä toivo, että pienet pesukoneet maksaisivat vähemmän, päinvastoin, tarve minimoida koneen ohjaimia nostaa huomattavasti niiden hintaa.

Pienet pesukoneet
Pienet pesukoneet
Pienet pesukoneet
Pienet pesukoneet Pienet pesukoneet Pienet pesukoneetHome | Articles

July 23, 2024 09:11:23 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting