Jääkaapit ja niiden ominaisuudet

Jokaisella jääkaappimerkillä on omat henkilökohtaiset ominaisuutensa.
Esimerkiksi LIEBHERR-jääkaappi ei vaadi sulatusta, koska siinä on No-Frost-järjestelmä. Vario-Space-toiminto mahdollistaa tilojen yhdistämisen. Samalla energiansäästö on 50 %. Siinä on myös superjäädytystoiminto. Tämä toiminto on suunniteltu elintarvikkeiden nopeaan pakastamiseen. Biofresh-toiminto osoittaa, että jääkaapissa on nollavyöhyke. Tämän vyöhykkeen eri osastoilla voit säätää kosteuden määrää. Jäähdytyselementtejä voidaan käyttää kannettavaan jääkaappiin. Vaikka sähkönsyöttö katkeaisi, jääkaapin lämpötila ei nouse pitkään aikaan.
AEG-jääkaapin toiminto on sekä elintarvikkeiden nopea jäähdytys että pikapakastus. Tässä tapauksessa tietyn ajan kuluttua lämpötila asetetaan määritettyjen parametrien mukaisesti. Vain tästä mallista löydät Holiday-toiminnon. Jääkaapin lämpötila saavuttaa käytön aikana +15 astetta. Tässä lämpötilassa ei voi muodostua ummehtunutta hajua, ja sähkönkulutus pienenee minimiin. Kuten monissa malleissa, tässä on kylmävaraaja.
SIEMENS-jääkaapissa on myös superpakastusmahdollisuus. Samalla lämpöhäviö on minimaalinen. Siellä on myös turbojäähdytys, joka edistää kompressorin mahdollisimman vähäistä kuormitusta. Siinä on tuulettimen ja kompressorin yhdistelmä. Mutta ELECTROLUX-jääkaappi on varustettu Fuzzy-ohjaustoiminnolla. Tällä toiminnolla mikroprosessori valvoo jääkaapin lämpötilaa. Siellä on myös nollavyöhyke, jossa tuotteita säilytetään paljon pidempään säilyttäen samalla kaikki ravitsemukselliset ominaisuudet ja houkuttelevan ulkonäön. Kätevä oven avaaminen on varustettu kätevällä kahvalla. Karkaistu lasi on kestävämpi.
BOSCH on varustettu automaattisella sulatuksella, No Frost -järjestelmällä, nollavyöhykkeellä sekä pakastimessa lattia-lattia-kylmälaitteistolla. WHIRLPOOL sekä kaikki suositut ja tarpeelliset toiminnot voivat alentaa lämpötilaa erittäin nopeasti, ja voit myös säätää itsenäisesti jääkaapin kosteutta. Kylmäaineen käyttö jääkaapissa on turvallista otsonikerrokselle.

Jääkaapit ja niiden ominaisuudet
Jääkaapit ja niiden ominaisuudet
Jääkaapit ja niiden ominaisuudet
Jääkaapit ja niiden ominaisuudet Jääkaapit ja niiden ominaisuudet Jääkaapit ja niiden ominaisuudetHome | Articles

June 21, 2024 23:37:30 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting