Side-by-side by Gaggenau

Monilla kuluttajilla on elinolosuhteisiin perustuen varaa vain eurooppalaiseen jääkaappiin. Mutta tällä hetkellä on tarpeeksi asuntoja, joihin keittiöön mahtuu mukavasti amerikkalaistyylinen jääkaappi. Lisäksi tällainen jääkaappi on taideteos, joka tervehtii kaikkia vieraita arvokkaasti. Yksi näistä malleista on Gaggenaun valmistama side-by-side-jääkaappi. SK 535 on klassinen amerikkalainen tyyli. Jos katsot tämän jääkaapin sisälle, löydät tuoreusvyöhykkeen, joka on suunniteltu lihan ja kalan säilyttämiseen. Juomien jäähdyttämiseen on kaksi lokeroa. Voi on säilytettävä erityisesti tätä tarkoitusta varten suunnitellussa lokerossa. Vihannesten ja vihannesten säilytys on tarkoitus kahdessa lokerossa. Ne voivat säätää kosteustasoa. Pakastin on varustettu No-Frost-järjestelmällä. Tämän jääkaapin hyötytilavuus on 600 litraa. Vierekkäisessä jääkaapissa voit säilyttää ruokaa koko kuukauden ajan. Tässä tapauksessa kaikilla tuotteiden ravintoaineilla on alkuperäiset indikaattorinsa. Sulatus tällaisessa jääkaapissa ei ole mahdollista No-Frost-järjestelmän käytön vuoksi.
Jääkaapissa on seitsemän ilmastovyöhykettä. Lämpötiloja voidaan säätää itsenäisesti tarpeen mukaan. Jääkaappi SK 535 on melko ammattimainen jääkaappi käytettävissä olevien ominaisuuksien perusteella. Jokaiselle tuotetyypille se on tarkoitettu omille lämpötila- ja kosteusindikaattoreille. Jääkaapin ohjausjärjestelmä on elektroninen. Kaikki näkyy värinäytöllä, jolla voit tehdä muutoksia jääkaapin toimintaan. Voit asettaa halutun lämpötilan missä tahansa kammiossa.
SK 535 side-by-side -jääkaappi pystyy valmistamaan juomaveden ja jään. Tätä varten toimitetaan erityinen laite. Samaan aikaan koneessa voi olla viisisataa kuutiota valmistettua jäätä. Ne voivat myös näyttää rikki. Lisäksi laitteessa on puolitoista litraa jäävettä. Ennen jäähdyttämistä tai jäädyttämistä vesi puhdistetaan tarvittavalla tavalla kaikista haitallisista epäpuhtauksista. Tämä malli voidaan valmistaa sisäänrakennettuna keittiökalusteeseen tai se voi olla erillisenä.

Side-by-side by Gaggenau
Side-by-side by Gaggenau
Side-by-side by Gaggenau
Side-by-side by Gaggenau Side-by-side by Gaggenau Side-by-side by GaggenauHome | Articles

May 21, 2024 15:34:32 +0300 GMT
0.023 sec.

Free Web Hosting