Aktivaattoripesukoneet kotiäidin taloudessa

Useista syistä aktivaattorityyppiset pesukoneet ovat saamassa yhä enemmän venäläisiä kuluttajia. Katsotaanpa aktivaattoripesukoneiden etuja ja haittoja ja yritetään myös selvittää syyt tämäntyyppisten pesukoneiden suosion elpymiseen.
Hieman pesukoneiden ominaispiirteistä.
Aktivaattorityyppinen kone on säiliö, rauta- tai muovisäiliö seinässä tai jonka pohjalle on asennettu aktivaattori (levy pitkittäin sijoitetuilla siivillä), joka on päätyöelementti. Liinavaatteiden täyttö aktivaattorikoneissa tapahtuu avautuvan yläkannen kautta (pystysuora liinavaatteiden lataus). Lisäksi aktivaattori pyörii, saa liikkeelle veden ja pesujauheen liuoksen, joka liuottaa ja huuhtelee pois kankaan saastuttavat hiukkaset.
Katsotaanpa nyt etuja ja haittoja vertaamalla esimerkkejä rumputyyppisiin pesukoneisiin.
Yksi aktivaattoripesukoneiden tärkeimmistä eduista on energiatehokkuus. Energiankulutus on pieni johtuen siitä, että sähkönkulutus on tarpeen vain aktivaattorin pyörittämiseen (kehittyneemmissä malleissa lämmityselementin tilapäiseen toimintaan), kun rumpukoneissa pesuprosessi suoritetaan kääntämällä koko rummun pyöriminen, johon liittyy lämmityselementtien toiminta.
Veden taloudellisuus on epäilemättä parhaimmillaan aktivaattorityyppisissä koneissa. Kaikki muistavat kuinka monta kertaa pesuprosessin aikana rumpu "automaattikone" vaihtaa vettä? Aktivaattorikoneessa kaikki on erilaista, on jopa mahdollista pestä "ensin valkoinen, sitten värillinen", ja kaikki samassa vedessä.
Vaatimattomuus, säästävä pesujauhe. Rumpukoneet vaativat erityisiä jauheita ja nesteitä toimiakseen hyvin. Aktivaattorityyppiset koneet toimivat minkä tahansa pesuaineen kanssa, myös käsienpesujauheen kanssa.
Toinen tärkeä argumentti on kyky käyttää tämäntyyppistä konetta missä tahansa, maassa, autotallissa, alueilla, joilla ei ole juoksevaa vettä. Tarvitset vain 220 voltin pistorasian, jota on mahdotonta sanoa lähimmästä kilpailijasta, joka vaatii putket ja liitännän viemärijärjestelmään.
Lisätään kaikkeen kestävyys (suunnitteluominaisuuksien yksinkertaisuuden vuoksi), mahdollisuus ohjata pesuprosessia (voit sammuttaa sen milloin tahansa) ja tietysti halvempi hinta.
Muuten, tilastojen mukaan Amerikan ja Aasian maiden asukkaat haluavat käyttää aktivaattoripesukoneita jokapäiväisessä elämässä. Miksi luulet?…
Nykyaikaisen tekniikan kehityksen ansiosta ostokset voidaan tehdä poistumatta kotoa. Löydät helposti minkä tahansa sinua kiinnostavan tuotteen kodinkoneiden verkkokaupasta. Sinun tarvitsee vain siirtyä verkkoon, selata luetteloa, tehdä tilaus ja odottaa, että se toimitetaan suoraan käsiisi.

Aktivaattoripesukoneet kotiäidin taloudessa
Aktivaattoripesukoneet kotiäidin taloudessa
Aktivaattoripesukoneet kotiäidin taloudessa
Aktivaattoripesukoneet kotiäidin taloudessa Aktivaattoripesukoneet kotiäidin taloudessa Aktivaattoripesukoneet kotiäidin taloudessaHome | Articles

May 26, 2024 22:10:33 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting