T2 digitaalinen maanpäällinen televisio Ukrainassa. TV:n valitseminen

Monet teistä tietävät laajamittaisen tiedotus- ja mainoskampanjan ansiosta, että Ukrainassa vuodesta 2011 lähtien digitaalisen maanpäällisen televisioverkon käyttöönotto DVB-T2-lähetysstandardissa on alkanut ja jatkuu aktiivisesti. Analoginen signaali on edelleen vastaanotettavissa, mutta siitä on hiljalleen tulossa menneisyyttä ja se suljetaan virallisesti kokonaan vuoteen 2015 asti. Todellisuudessa ilman "digitointi" tapahtuu paljon nopeammin - useimmat kansalliset kotimaiset tv-kanavat lähettävät ohjelmansa jo "digitaalisesti", ja jotkut ovat saatavilla myös HD-muodossa. Suurin ongelma maamme nopeassa siirtymisessä digitaaliseen televisiolähetykseen on virittimien puute digitaalisen signaalin vastaanottamiseksi suurimmalla osalla tilaajista.
Televisio kuuluu kestäviin kodinkoneisiin, joten suunniteltaessa nykyaikaisen television hankintaa tänään on varsin loogista kiinnittää huomiota sen varusteisiin, viestintäominaisuuksiin ja kykyyn vastaanottaa TV-signaalia eri muodoissa (sisäänrakennettu viritin) varauksella "tulevaisuutta varten".
Onneksi TV-valmistajat seuraavat markkinoiden muutoksia ja tarjoavat jo nyt laajan valikoiman malleja, joissa on sisäänrakennetut DVB-T2-virittimet. Ensinnäkin tämä koskee suosittuja televisioitamme Samsung, LG ja muita merkkejä. Kun valitset televisiota, näet vastaavan merkinnän monissa vuoden 2012 mallisarjan uusissa malleissa, mikä osoittaa mahdollisuuden vastaanottaa DVB-T2-signaalia tai tarkistaa suosikkitelevisiomallisi ominaisuudet sisäänrakennetulla DVB-T2-virittimellä. meidän johtajat.
Yksi asiakkaidemme yleisimmistä kysymyksistä on valitukset mahdottomuudesta vastaanottaa digitaalista TV-signaalia suoraan sisäänrakennetun virittimen kautta.
Vastaus on yksinkertainen: maanpäällisen digitaalisen televisiolähetyksen monopolioperaattori Zeonbud-yhtiö koodaa televisiosignaalin, joten TV-ohjelmien katsomiseen tarvitset lisälaitteita - joko DVB-T2-digiboksi-dekooderin tai DVB-T2:n. CAM-moduuli, ei mikä tahansa, vaan suunniteltu erityisesti Zeonbud-verkkosignaalin vastaanottoon.
Tämä mahdollisuus esiintyy virittimissä, jotka on virallisesti tuotu maahan ja sertifioitu Ukrainassa erityisen mikroohjelman avulla, joka on "vilkkunut" virittimiin ja moduuleihin tehtaalla. Tällaisella monopolilla on myös etuja - väärentämisen puuttuminen ja yhteyden helppous.
Ensimmäinen tapa vastaanottaa signaali - viritin-sovittimen avulla - on perinteisempi, mutta samalla kalliimpi, hankalampi ja hankalampi. Viritin ottaa erillisen paikan, vaatii erillisen pistorasian, kytkeytyy televisioon kaapeleilla, on meidän tapauksessamme "sidottu" tiettyyn operaattoriin ja lopuksi voit ohjata sitä erillisellä kaukosäätimellä television lisäksi .
CAM (Conditional Access Module, Conditional Access Module) on elektroninen pääsykortti, joka on asennettu television CI (Common Interface) -paikkaan ja jonka avulla voit myös vastaanottaa koodatun käyttäjäsignaalin.
Se ei kuitenkaan vie erillistä paikkaa, ei vaadi johtoja ja pistorasioita, ja voit ohjata kaikkia toimintoja yhdestä kaukosäätimestä. Lisäksi aukkoon voidaan haluttaessa helposti asettaa toisen satelliitti- tai maanpäällisen digitaalitelevisio-operaattorin moduuli.
Useimmat nykyaikaiset LCD- ja LED-televisiot ja plasmapaneelit on varustettu CI-paikoilla.
On huomattava, että tänään Ukrainassa on pulaa Zeonbudin CAM-moduuleista, mutta analogisen signaalin saatavuuden vuoksi suosittelemme odottamaan hieman etkä kiirehtiä ostamaan digisovitinta edut huomioon ottaen. moduulista. Nykyään digitaalisen maanpäällisen televisioverkon peittoalue kattaa noin 95% maamme alueesta ja tarjoaa katsojille 28 ilmaista televisiokanavaa, joiden luettelo operaattori lupaa laajentaa pian 32:een.

T2 digitaalinen maanpäällinen televisio Ukrainassa. TV:n valitseminen
T2 digitaalinen maanpäällinen televisio Ukrainassa. TV:n valitseminen
T2 digitaalinen maanpäällinen televisio Ukrainassa. TV:n valitseminen
T2 digitaalinen maanpäällinen televisio Ukrainassa. TV:n valitseminen T2 digitaalinen maanpäällinen televisio Ukrainassa. TV:n valitseminen T2 digitaalinen maanpäällinen televisio Ukrainassa. TV:n valitseminenHome | Articles

April 19, 2024 10:53:17 +0300 GMT
0.004 sec.

Free Web Hosting