Jääkaapin toiminnalliset varusteet

Erittäin hyödyllinen, kun jääkaapissa on hälytys. Se voi olla sekä valoa että ääntä. Kaikista hälytystyypeistä hälytys, joka annetaan sillä hetkellä, kun pakastimen lämpötilaa nostetaan, ansaitsee erityistä huomiota. Jos lämpötila saavuttaa -11 astetta, seuraa signaali, joka ilmoittaa tämän. Jääkaapeissa on myös signaali, joka ilmoittaa avoimesta ovesta. Se voi olla jääkaappi tai pakastin. Elektronisesti ohjatut jääkaapit ilmoittavat oven avautumisesta jääkaapissa viiden minuutin kuluttua ja pakastimessa minuutin kuluttua. On myös kätevää näyttää lämpötila, joka sijaitsee jääkaapin sisällä. Joissakin jääkaappimalleissa on LED-merkkivalo. Mutta on sellaisia jääkaappeja, joissa on digitaalinen näyttö, jossa kaikki tiedot esitetään.
Jääkaapin kannalta tällainen toiminto, kuten elintarvikkeiden säilyttäminen virran ollessa sammutettuna, on erittäin tärkeä. Ilmoitettu elintarvikkeiden säilytysaika osoittaa, kuinka kauan ruokaa voidaan säilyttää jääkaapissa oikeassa lämpötilassa. Jos mahdollista, on parasta ostaa jääkaappi, jolla on pitkä elintarvikkeiden säilyvyys.
Jokaisella jääkaapilla on oma pakastuskapasiteetti. Tämä indikaattori mitataan kilogrammoina ja näyttää niiden lukumäärän, jonka se voi jäädyttää 24 tunnissa. Jääkaapissa on myös tähtimerkintä. Yksi tähti tarkoittaa, että kammion lämpötila pysyy vain -6 asti. Tämä indikaattori sopii vain lyhyeen tuotteiden etsimiseen. Kahden lumihiutaleen läsnäolo tarkoittaa, että kammion lämpötila on -12 astetta. Täällä voit säilyttää lyhyen aikaa kaiken tarvittavan ruoan.
Kolmella tähdellä merkityt jääkaapit osoittavat minimilämpötilan -18 astetta. Tämä riittää elintarvikkeiden säilyttämiseen pitkään. Täällä niitä voidaan myös pakastaa pieni määrä. Neljä tähteä tarkoittaa -24 asteen lämpötilaa. Täällä voit säilyttää ruokaa pitkään, sekä pakastaa suuren määrän ruokaa.

Jääkaapin toiminnalliset varusteet
Jääkaapin toiminnalliset varusteet
Jääkaapin toiminnalliset varusteet
Jääkaapin toiminnalliset varusteet Jääkaapin toiminnalliset varusteet Jääkaapin toiminnalliset varusteetHome | Articles

April 16, 2024 07:08:00 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting