Toshiban LED-televisioiden edut edeltäjiinsä verrattuna

Esittelemme huomiollesi 46 tuuman Toshiba-television, jossa on nestekidematriisin näyttö, jonka resoluutio on 1920x1080 ja virkistystaajuus 200 Hz. Julkaisemalla led-televisionsa toshiba ei pyri seuraamaan ultraohuiden ratkaisujen modernia muotia, ja matriisin led-taustavalo jättää sen silti taakse. Oma sijoittelu ja taustavalo-LED-ryhmien itsenäinen ohjaus tarjoavat hämmästyttävän kontrastin syvyyden varjostamalla tiettyjä kuvan alueita. Tämä taustavalo erottaa Toshiba 46SV685:n muiden yritysten televisioista ja ratkaisee LED-televisioille tyypillisen kontrastiongelman.
"Deep Lagoon" -nimisen mallin ulkonäkö on perinteinen monille yrityksen TV-malleille. Näyttö, jota kehystää suhteellisen leveä kehys, jonka alla on valaistu yrityksen logo, peittää matriisin turvallisesti paksuudetulla lasilla.
Laitteen runsaan takapaneelin avulla voit liittää siihen erilaisia videotoistolaitteita. Se sisältää: kolme HDMI-liitintä (plus yksi päästä), RGB-tulo, jonka avulla voit käyttää paneelia tietokonenäytönä, kaksi SCART-tyyppistä liitintä, liittimet paikallisen verkon ja Internetin yhdistämiseen sekä USB-asemat jotka ovat suosittuja nykyään. Tässä ei jätetä huomiotta mahdollisuutta kytkeä vanhentuneita laitteita - komponentti- ja S-videoliitännät vastaavineen äänituloineen.
Toshiban LED-televisiot on määritetty käyttämällä helposti hallittavaa, intuitiivista käyttöliittymävalikkoa. Tässä haluaisin huomauttaa, että esiasetetut kuvaasetukset "Shop" näyttää erittäin kirkkaan kuvan korkealla kontrastilla ja "Koti"-vaihtoehdolla on pehmeämpiä asetuksia.
Ja vielä yksi kätevä ominaisuus. Tässä TV-mallissa on käytössä Dolby Volume -tekniikka. Tämä toiminto säilyttää automaattisesti saman äänenvoimakkuuden kanavaa tai videon toistolähdettä vaihdettaessa.
Toshiba 46SV685 on 4000 dollarin hintaluokan arvokas edustaja. Se voi olla kallista, mutta mallin arvokkuus on ilmeinen ja se on käytettyjen rahan arvoinen.

Toshiban LED-televisioiden edut edeltäjiinsä verrattuna
Toshiban LED-televisioiden edut edeltäjiinsä verrattuna
Toshiban LED-televisioiden edut edeltäjiinsä verrattuna
Toshiban LED-televisioiden edut edeltäjiinsä verrattuna Toshiban LED-televisioiden edut edeltäjiinsä verrattuna Toshiban LED-televisioiden edut edeltäjiinsä verrattunaHome | Articles

May 22, 2024 21:19:38 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting