Jääkaapin sisällä

Elintarvikkeiden pakastimessa säilytyksen yhteydessä on käytettävä ilmakanavilla varustettuja astioita. Tämä varmistaa ilman vapaan pääsyn ja pakasteruokien korkealaatuisen säilytyksen. Voin ja juuston säilyttämisen jääkaapissa helpottamiseksi se on varustettu erityisellä lokerolla tai astialla. Joissakin jääkaapin malleissa on kannellinen öljytin. Ne voidaan asentaa mihin tahansa tarkoitukseen sopivaan paikkaan.
Ensimmäiset jääkaapit tarjosivat kananmunien säilytykseen. Tätä varten luotiin erityinen hylly, jossa oli syvennyksiä munille. Muiden enimmäismäärä siihen mahtui 18. Jos jääkaapissa ei ollut munia, tämä hylly ei toiminut. Jotta jääkaapissa ei ole käyttämätöntä tilaa, suunnittelijat ovat varustaneet irrotettavat hyllyt. Munien määrä niissä voi olla myös 18 kappaletta.
Jogurtin, juuston ja muiden pientuotteiden säilyttämiseksi jääkaapissa on hyllyt jääkaapin sivuovessa. Päivittäiset tuotteet säilyvät parhaiten tässä paikassa. Ovessa olevien taskujen määrä voi riippua vain käyttäjän tarpeista. Jos jääkaapin ovi ei ole raskaasti kuormitettu, se voi toimia paljon pidempään kuin suunniteltu työaika. Jatkuvasta ylikuormituksesta ovi painuu. Sinetti menee rikki.
Syvennyksillä varustettuja tarjottimia voidaan käyttää pienten tavaroiden pakastamiseen. Kylmäakulla varustetun tarjottimen avulla voit pakastaa elintarvikkeet paljon nopeammin. Useimmiten nämä lokerot asennetaan pakastimen yläosaan. Kylmäakku on valmistettu briketin, pakkauksen, säiliön kannen, koriste-alustan muodossa. Niillä on korkea lämpökapasiteetti, jonka avulla voit pitää kylmän.

Jääkaapin sisällä
Jääkaapin sisällä
Jääkaapin sisällä
Jääkaapin sisällä Jääkaapin sisällä Jääkaapin sisälläHome | Articles

July 23, 2024 09:01:11 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting