Kannettavien kaiuttimien valinta iPhonelle

Oikean kaiutinjärjestelmän löytäminen Apple-tuotteelle ei ole itse asiassa helppo tehtävä. Ja kaikki siksi, että laadukkaiden tarjousten valikoima on valtava. Jopa pienet merkkikaiuttimet iPhonelle pystyvät tuottamaan erinomaisen äänen, joka on vertaansa vailla kokoonsa. Erinomainen, mutta erittäin kallis!
Helpoin ratkaisu on liittää iPhoneen mitä tahansa edullisia 3.5-lähtöisiä kaiuttimia. Halpa ja vihainen. Ja harkitsemme useita merkityksellisiä ja mielenkiintoisia tuotteita kirkkaan äänen saamiseksi optimaalisen hinta / laatu -yhdistelmän yhteydessä.
Philips DS300 -telakointiasema pystyy tuottamaan selkeän äänen sellaisella äänenvoimakkuudella, että jopa 50 prosenttia sen tehosta riittää asuntoon. Telakointiasemaa voidaan käyttää 100-prosenttisesti tilavissa huoneissa, halleissa - esimerkiksi esitysten ääninäyttelemiseen. Ja tämä hintaan 86 dollaria. Aseman etujen joukossa on mahdollisuus itsenäiseen toimintaan AA-paristoilla. Äänitulon ansiosta voit käyttää Philips DS300:aa kannettavan tietokoneen kaiuttimina. Suhteellisia haittoja ovat synkronointi iPhonen kanssa, joka sen seurauksena toimii PC:nä ja puhelimena vain, kun asema on sammutettu.
Niille, jotka käyttävät iPhonea pääsoittimena, Anycom Fipo Bluetooth Adapter Audio Receiver For iPod -erikoistarjous on mielenkiintoinen. Sovitin suoratoistaa musiikkia iPodista/iPhonesta kaiuttimiin tai telakointiasemaan Bluetoothin kautta. Tämä ratkaisu sopii niille, joiden unelma - iPhonen langattomat kaiuttimet - ei ole vielä edullinen. Mutta sovitin maksaa noin 30 dollaria. Se liitetään minkä tahansa iPhonen akustiikan liittimeen, joka toimii sitten Bluetooth-kuulokkeina ja toistaa musiikkia puhelimesta langattomasti. Laite on kompakti eikä vaadi ylimääräistä virtalähdettä. Kaikki akustiset toiminnot kappaleiden vaihtamiseen ja äänenvoimakkuuden säätämiseen säilyvät. Haittoja ovat äänenlaadun heikkeneminen toiston aikana.
Keskihintasegmentissä näiden tuotteiden välillä on syytä huomata multimediakaiutinjärjestelmä kaukosäätimellä ja USB / TF-paikka iPadille, jonka arvo on noin 60 dollaria. Sen etuja ovat kyky pelata sekä PC:n pysty- että vaaka-asennossa, mikä on kätevää videoiden katseluun.

Kannettavien kaiuttimien valinta iPhonelle
Kannettavien kaiuttimien valinta iPhonelle
Kannettavien kaiuttimien valinta iPhonelle
Kannettavien kaiuttimien valinta iPhonelle Kannettavien kaiuttimien valinta iPhonelle Kannettavien kaiuttimien valinta iPhonelleHome | Articles

July 15, 2024 11:33:25 +0300 GMT
0.004 sec.

Free Web Hosting