HDTV Venäjällä

Ensinnäkin muistutetaan lukijaa siitä, että hän voi vastaanottaa tv-kanavia ilmassa (maanpäällisissä) lähetyksissä, kaapelitelevisioverkon kautta sekä satelliitista.
Ei ole tarpeen luottaa HDTV-kanavien välittömään ilmestymiseen Venäjälle muutamien digitaalisten kaapeliverkkojen paketeissa. Tulevaisuudessa kaapeliverkkojen kehitys on juuri HD-lähetyksessä. Kaapelioperaattoreilla ei selvästikään ole välitöntä kannustinta siirtyä analogisesta digitaaliseen, koska digitaalisella ei ole mitään etua vakiotarkkuudella. HDTV:ssä tilanne on täysin toinen: teräväpiirtokuvaa ei lähetetä analogisesti (HD-MAC on jätetty huomioimatta käyttöönottokustannusten kannalta lupaamattomana). Siksi siirtyminen digitaaliseen kaapeliyhtiöille ei ole pelkkä teknologisen perustan "päivitys", vaan myös välttämätön edellytys tarjottujen palveluiden laajentamiselle. Epäilemättä digitaalisten laitteiden valmistajat kannustavat kaapelivalmistajia: heille avautuu monimutkaiset myyntimarkkinat, koska operaattorin on ostettava paitsi tilaajavastaanottimia tietyllä ehdollisen pääsyn järjestelmällä, myös niiden kanssa yhteensopivia päälaitteita.
Meidän pitäisi odottaa sellaisten monimutkaisten lähetysratkaisujen tarjoajien pääsyä Venäjän "kaapeli" HDTV-markkinoille kuin Digiraum (DRE), TongPhang, Irdeto. Ne tarjoavat kustannustehokkaita, helposti käyttöönotettavia ratkaisuja, ja mikä tärkeintä, niissä on tarvittava määrä vastaanottimia sisäänrakennetuilla pääsymoduuleilla (palveludekooderit). Kyllä, kyllä, venäläisessä kaapelissa meidän pitäisi odottaa DRE Cryptin tai jonkin venäläisen kehityksen "tunneloitua" Conaxiin tai Irdetoon... Ei ole epäilystäkään siitä, että laitetoimittajat tekevät tiivistä, lähes intiimiä yhteistyötä keskitettyjen lähetystoiminnan harjoittajien kanssa. Tämä tapahtuu suunnilleen samalla tavalla kuin TricolorTV:n ja DRE:n kanssa. Eli satelliitista lähetetään jonkinlainen HDTV-kanavien paketti, jonka alueelliset kaapelioperaattorit vastaanottavat ja välittävät lopputilaajille. Samanaikaisesti kaikissa näissä verkoissa käytetään keskitettyä ehdollisen pääsyn järjestelmää. Alueellisella operaattorilla on pääsy lähetystoiminnan keskus-CAS-palvelimelle, eikä sen tarvitse ottaa käyttöön ehdollista pääsyä eli ehdollista pääsyä. sinun ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa.
Hieman erilainen tilanne maanpäällisen digitelevision kanssa. Moskovassa osana 34. UHF-kanavan taajuuden kehittämistä suoritetaan teräväpiirtotelevisio-ohjelmien testilähetyksiä H.264 / AVC -pakkausmuodossa (pakkaus). Lähetys tapahtuu DVB-T-lähetysmuodossa. Teknisen puolen suorittaa Telecom Project 5, ohjelmistosisältö ei ole vielä runsasta, mutta se osallistuu mm. "Ensimmäinen kanava". Tavallisen teräväpiirtotelevision ilmaantumista maanpäälliseen kantamaan pitäisi odottaa lähivuosina, kun Venäjällä otetaan käyttöön maanpäällinen digitaalinen televisio. Todennäköisesti kaikki kaapeli-tv-verkon rakentamisen erityispiirteistä sanottu pätee myös kansalliseen lähetyshankkeeseen, mutta vain "hinnat" ovat täällä paljon korkeammat. On selvää, että lähetysmarkkinat ovat monta kertaa suuremmat kuin kaapeli- ja erityisesti satelliittimarkkinat, ja siksi kokonaisratkaisun tarjouskilpailun voittanut urakoitsija saa miljardeja dollareita suoraan valtion budjetista. On epätodennäköistä, että D. Volobuev pystyisi "valtaamaan" nämä markkinat DRE:llään (tarkemmin sanottuna L. D. Reiman ei yksinkertaisesti salli häntä sinne). Todennäköisesti Roscrypt-koodaus menee ilmaverkkoon. HDTV-harrastajalle Venäjällä hyväksyttävin tapa vastaanottaa laadukasta televisiokuvaa on vastaanottaa teräväpiirtotelevisiota satelliitista.
Todellisia rajoittavia tekijöitä ovat vain laitteistovaatimukset ja satelliittien fyysinen näkyvyys vastaanottopisteessä.

HDTV Venäjällä
HDTV Venäjällä
HDTV Venäjällä
HDTV Venäjällä HDTV Venäjällä HDTV VenäjälläHome | Articles

July 24, 2024 00:53:29 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting