Standaard koelkast opties

Side-by-side koelkasten hebben specifieke kenmerken waardoor ze zich onderscheiden van alle andere soorten koelkasten. De organisatie van kou in deze koelkast gebeurt bijvoorbeeld in fasen. Dit betekent dat er meerdere klimaatzones in de koelkast zitten. Elke klimaatzone heeft zijn eigen regeling. De koelkast heeft een nultemperatuurkamer, een vriesvak, een "vershoudzone", een kamer waar dranken moeten worden bewaard, evenals een compartiment waar de luchtvochtigheid in de juiste richting kan worden veranderd. In de "versheidszone" kunt u de temperatuur handhaven van 0 tot +1 graden. In deze kamer moeten bederfelijke producten worden opgeslagen. Het kan vlees zijn, vis. In deze geïsoleerde kamer wordt het voedsel gewassen door de lucht die uit het vriesvak komt. Deze kamer is verzegeld. Hierdoor blijft het vochtgehalte van de producten ongewijzigd.
Het compartiment waar je de vochtigheidsindicator kunt veranderen, is ontworpen om kruiden, groenten en fruit in te bewaren. U kunt de instellingen aanpassen op het bedieningspaneel. Hoge luchtvochtigheid laat de greens niet verwelken. Als u een stroom droge lucht gebruikt, kunt u zeker zijn van de veiligheid van fruit. Side-by-side koelkastdeuren zijn ontworpen om een verscheidenheid aan dranken te bewaren. De temperatuur van dit compartiment kan lager zijn dan die van het gehele koelgedeelte.
In de vriezer komt de temperatuur overeen met -18 graden. No Frost-technologie wordt gebruikt als een verplicht systeem van deze afdeling. Dit systeem zorgt voor de werking van een ventilator. Het verdeelt de luchtstromen gelijkmatig in alle richtingen door de vriezer. Hierdoor condenseert het vocht niet, maar wordt het afgevoerd naar buiten. Als er zich geen rijp in de koelkast vormt, hoeft deze niet vaak te worden gewassen en op orde te worden gebracht. Vrijwel alle Amerikaanse koelkasten hebben een No Frost-systeem.
Talrijke toevoegingen zijn onmisbaar bij nieuwe koelkasten. Bijvoorbeeld met behulp van de Custom coole camera. Het is bedoeld voor het ontdooien van producten. Tijdens het ontdooien verspreidt zich een koude straal door het koelgedeelte. Tegelijkertijd wordt het elektriciteitsverbruik verminderd. Ook kan dit systeem dranken koelen tot de gewenste temperatuur, zonder ze te bevriezen. Door het gebruik van een ijsgenerator in de koelkast kunt u op elk moment koud water krijgen, evenals ijs en ijsschilfers, aangezien het systeem constant een bepaalde hoeveelheid van dit product verzamelt.

Standaard koelkast opties
Standaard koelkast opties
Standaard koelkast opties
Standaard koelkast opties Standaard koelkast opties Standaard koelkast optiesHome | Articles

May 21, 2024 10:47:02 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting