Koel- en vriescentrum

Het Gourmatic koel-vriessysteem is voorzien van vier klimaatzones. De totale inhoud van deze koelkast is 465 liter. De temperatuurwaarde, evenals de vochtigheidsindicatoren kunnen verschillend worden ingesteld. Elk product heeft zijn eigen aparte gebied. Deze locatie van de producten garandeert het behoud van de producten voor een veel langere verstijd. De eerste klimaatzone van de koelkast heeft een Gourmatic koelsysteem. Dit unieke systeem combineert de No Frost techniek met een systeem waarin een vochtige luchtstroom circuleert. Door de aanwezigheid van dit systeem heeft de koelkast altijd een uniforme temperatuur, evenals vergelijkbare vochtigheidsindicatoren. De tweede klimaatzone van de koelkast heeft een temperatuurregime van +14 tot +4 graden. Hier kunt u ook het vochtigheidsniveau en het temperatuurniveau aanpassen. Om de meest delicate levensmiddelen altijd vers te houden in deze ruimte, zijn er twee containers om ze in op te bergen. Deze zone heeft een temperatuurregime dat overeenkomt met indicatoren van 0 tot +8. De derde klimaatzone is bedoeld voor wijnopslag.
De vriezer bevindt zich in de vierde klimaatzone. In de kamer wordt het No Frost-systeem gebruikt. Samen met het snel invriezen van voedsel, kunt u diepvriesproducten voor een lange tijd bewaren. De elektronica waarmee de koelkast is uitgerust, bewaakt nauwkeurig alle indicatoren van de koelkast. Als er een stroomstoring is, zal de koelkast u op de hoogte stellen van mogelijk ontbrekende etenswaren.
Dit type koelkast is de allereerste die in keukenmeubels kan worden ingebouwd. Speciale aandacht verdient een apparaat dat is ontworpen voor het maken van ijs. Hier vindt de afkoeling van het water plaats. De interne "fabriek" houdt zich bezig met de bereiding van stukjes transparant ijs, vormt een ijskruimel.
Voordat het water tot ijs wordt gevormd, doorloopt het verschillende stadia van zuivering, waarbij het water wordt ontdaan van alle schadelijke onzuiverheden. Het apparaat dat in de koelkast is ingebouwd, werkt het ijs onafhankelijk bij. Daarom kun je hier op elk moment het meest transparante en schone ijs vinden. Het apparaat produceert 1,5 kg ijs per dag. Er is altijd ongeveer twee kilo kant-en-klaar ijs in de koelkast.

Koel- en vriescentrum
Koel- en vriescentrum
Koel- en vriescentrum
Koel- en vriescentrum Koel- en vriescentrum Koel- en vriescentrumHome | Articles

June 15, 2024 03:30:52 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting