Regels voor het ontdooien van koelkasten

Als u ooit minstens één keer in uw leven met de zorg voor de koelkast te maken hebt gehad, dan weet u heel goed dat u deze moet ontdooien. Dit evenement is van tijd tot tijd vereist, zelfs voor moderne hightech-modellen, om nog maar te zwijgen van verouderde modificaties die met deprimerende regelmaat moeten worden ontdooid. Ondanks de eenvoud van deze handeling is in feite niet alles zo eenvoudig, en bij het ontdooien moet u enkele regels volgen die ervoor zorgen dat uw koelkast meerdere jaren blijft werken. Wat deze regels zijn, lees je in ons artikel.
Dit is natuurlijk niet moeilijk, als je geen punten mist. Allereerst moet u een geschikte koele plek voor voedsel vinden en de koelkast leegmaken. U kunt nu beginnen met ontdooien:
1. maak de koelkast vrij;
2. haal de stekker uit het stopcontact;
3. plaats waterabsorberende vodden, bakjes voor water en ijs onder de koelkast;
4. We wachten enige tijd tot het ijs smelt en vegen de vloer op tijd.
Het is niet nodig om met uw handen stukjes ijs van het oppervlak van de vriezer af te breken, omdat u de elementen van de koelkast gemakkelijk kunt beschadigen. Wacht tot het ijs vanzelf smelt. Het is ook geen goed idee om een ventilator of föhn te gebruiken bij het ontdooien van de koelkast om het proces te versnellen. U kunt dus de koelkast zelf of het verwarmingsapparaat uitschakelen. U kunt het ontdooien voorzichtiger versnellen - plaats bakjes met warm water op de planken. Nadat het resterende vocht uit de koelkast is verwijderd, veegt u het af met een soda-oplossing of een speciaal reinigingsmiddel. De procedure voor het ontdooien van de koelkast moet elke drie maanden worden herhaald in het warme seizoen en eens in de zes maanden in de kou.
Dus het probleem van het ontdooien van de koelkast is opgelost. Als het u te tijdrovend lijkt, is er maar één uitweg: koop een moderner model en het ontdooien gebeurt automatisch en zonder uw deelname. Je hoeft het maar één keer per jaar leeg te maken om het te wassen en te desinfecteren.

Regels voor het ontdooien van koelkasten
Regels voor het ontdooien van koelkasten
Regels voor het ontdooien van koelkasten
Regels voor het ontdooien van koelkasten Regels voor het ontdooien van koelkasten Regels voor het ontdooien van koelkastenHome | Articles

April 16, 2024 07:51:03 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting