Nieuwe Indesit koelkasten

De nieuwe koelkasten van Indesit hebben een flexibel ontwerp. Deuren bij koel- en vriescellen hebben een golvende vorm. Hierdoor krijgt de koelkast een geheel nieuwe, interessante ontwerpvorm. Het interieur van de koelkast is multifunctioneel en esthetisch. Veel interne elementen van de koelkast kunnen worden aangepast. Zo kunnen hier desgewenst flessen geplaatst worden, evenals producten van elk formaat. Om de versheid van producten te regelen, is er een kiezeleffect voorzien, dat op alle planken en containers is aangebracht. Het bovenpaneel van de koelkast heeft een controlecentrum voor de koelkast. Hier zijn alle benodigde knoppen en functieschakelaars verzameld. Deze opstelling is best handig om de gewenste temperatuur in het koel- en vriesvak in te stellen.
Koelkast Indesit behoort tot een nieuw type koelkasten van klasse A. Het verbruikt een minimale hoeveelheid elektriciteit en draagt ook in minimale hoeveelheden bij aan milieuvervuiling. Het automatische ontdooisysteem, evenals de mogelijkheid om snel in te vriezen, maken het gebruik van de koelkast het gemakkelijkst. De functie "SUPPER FREEZE" is ontworpen om de gewenste producten zeer snel in te vriezen.
Van alle koelkasten die tegenwoordig op de markt zijn, heeft deze koelkast het laagste geluidsniveau. De ingebouwde smeerinrichting is bedoeld voor de opslag van olie. Indien nodig kan het worden omgevormd tot een snijplank. De ontdooicontainer is ontworpen om energie te besparen. Door hier te zijn, geeft het vlees koude af aan deze kamer, terwijl het totale stroomverbruik afneemt.
Voor het bewaren van eieren in dit model is een standaard die plaats biedt aan maximaal 30 stuks. Met deze functie kunt u een grotere hoeveelheid van dit product kopen. Het koelgedeelte heeft een bakje waarin voedsel twee keer zo lang vers blijft. De lucht in dit compartiment circuleert constant.
Deze container hoort bij flexibele weergaven. Dit betekent dat hij naar elke plek in het koelgedeelte kan worden verplaatst. Als deze container niet nodig is, kan deze tot de volgende behoefte uit de koelkast worden gehaald. Er zitten ijsvormen in het deurpaneel. Deze locatie van de ijsvormen zorgt voor extra ruimte in de kamer.

Nieuwe Indesit koelkasten
Nieuwe Indesit koelkasten
Nieuwe Indesit koelkasten
Nieuwe Indesit koelkasten Nieuwe Indesit koelkasten Nieuwe Indesit koelkastenHome | Articles

June 13, 2024 17:37:49 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting