Siemens koelkasten

Een aparte koele plek is bedoeld voor het bewaren van wijn. Daarom nodigt Siemens alle wijnkenners uit om kennis te maken met nieuwe modellen koelkasten die speciaal voor dit doel zijn ontworpen. KS 38WA40 en KS 30WA40 zijn ontworpen om kostbare wijn op te slaan. Beide koelkasten zijn ontworpen om wijn lang te bewaren. Hier kunt u de wijn op de voor het serveren voorziene temperatuur brengen. Wijn wordt gekenmerkt door het feit dat hij al zijn smaken alleen bij een bepaalde temperatuur kan onthullen. Speciaal hiervoor heeft de koelkast twee zones voor het bewaren van wijnen. Elektronisch kan een bepaalde bewaartemperatuur worden ingesteld. Dit kan de bewaartemperatuur of de drinktemperatuur zijn. De temperatuur kan zelfstandig variëren van 5 tot 22 graden. Met zo'n breed assortiment kunt u absoluut alle soorten wijnen koelen.
Vier thermometers stellen de temperatuur in. Drie thermometers kunnen op de gewenste planken worden geplaatst. De luchtvochtigheid in de koelkast bereikt 80%. Deze instelling gebeurt automatisch. Door de hoge luchtvochtigheid droogt het monster in de wijn niet uit, waardoor je een waardevolle drank in zijn beste vorm kunt bewaren. De omstandigheden voor het bewaren van wijnen in kelders zijn het meest ideaal. Er is geen fel licht dat de wijn kan schaden. Met de koelkast van Siemens kunt u een natuurlijke omgeving creëren dankzij de aanwezigheid van getint glas.
Het ontwerp van koelkasten KS 38WA40 en KS 30WA40 is zowel van buiten als van binnen het meest verfijnd. De wijnkelder heeft een body van zilver materiaal. Stijl en elegantie zijn terug te vinden in elk detail. In elke kamer zal deze koelkast perfect staan. Door de glazen deur is een overzicht van de gehele collectie te zien. Het binnenoppervlak van de koelkast heeft zachte verlichting. Er is een speciaal ingebouwd slot voorzien tegen ongeoorloofd binnendringen in de koelkast.
Buitenafmetingen van dit model zijn standaard. Maar binnenin passen wel 107 flessen. Er zijn een groot aantal planken waarop ze horizontaal worden opgeslagen. Drankjes kunnen zelfs open bewaard worden. Hiervoor zijn uitsparingen. En voor het bewaren van lekkernijen in de koelkast is een plank van slagvast glas ontworpen.

Siemens koelkasten
Siemens koelkasten
Siemens koelkasten
Siemens koelkasten Siemens koelkasten Siemens koelkastenHome | Articles

July 14, 2024 15:49:30 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting