HDTV klaar?

Als je het afgelopen jaar in een elektronicawinkel bent geweest, heb je waarschijnlijk al de labels op tv's opgemerkt met de tekst "HDTV READY". Deze afkorting betekent echter helemaal niet dat de tv HDTV zal laten zien. De meeste tv's die momenteel op de markt zijn (zomer 2006) kunnen een high-definition tv-signaal opnemen en... comprimeren tot de gebruikelijke resolutie van 720 bij 576 pixels.
Echte HDTV werkt alleen op tv's met een "native" resolutie van 1920 * 1080. Maar dergelijke tv's kosten minstens 2-3 duizend dollar. Bovendien zijn ze tot nu toe helemaal niet in Rusland geweest. Pas in juli 2006 markeerde ik LCD-tv's van Acer en Philips in de winkelketen KEY in St. Petersburg. De kosten van de Acer TV waren ongeveer $ 2.500.
Daarom raad ik aan om, als je budget beperkt is, aandacht te besteden aan lcd-tv's met een resolutie van 1280 bij 720 die ongeveer $ 1.000 kosten.
Je kunt ook kijken naar monitoren met een grote diagonaal die ongeveer $ 300 kosten.
Apparatuur die is ontworpen voor HDTV is duurder dan normaal, maar niet veel.
HDTV's zijn onderverdeeld in twee groepen: HDTV Upgradeable en HDTV Built-in. De eerste groep kan alleen HD-programma's vertonen met een externe HDTV-ontvanger, die ongeveer $ 700 kost. HDTV Ingebouwde tv's kunnen zonder extra apparatuur HDTV-zenders weergeven. Hierbij moet worden opgemerkt dat wordt aangenomen dat een ingebouwde ontvanger (dwz ontvanger) is geïnstalleerd om een HDTV-signaal van terrestrische televisie te ontvangen. Op dit moment kunt u alleen HDTV op de luchtantenne ontvangen in de VS, Frankrijk en Engeland. In Rusland kan HDTV alleen satelliet-HDTV-kanalen bekijken. De opening van kabelkanalen is alleen gepland. Daarom is het kopen van een HDTV Ingebouwde TV uiterst onverstandig. Om het plaatje compleet te maken, moet worden opgemerkt dat sinds juni 2004 in de VS alleen tv's met ingebouwde tuners worden verkocht.

HDTV klaar?
HDTV klaar?
HDTV klaar?
HDTV klaar? HDTV klaar? HDTV klaar?Home | Articles

July 19, 2024 15:04:23 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting