Smalle koelkasten van bekende fabrikanten voor kleine ruimtes

Tegenwoordig zijn veel mensen gewend aan het standaardtype koelkast en willen ze niets veranderen aan het uiterlijk en de afmetingen van het gebruikelijke accessoire van de gemiddelde keuken van elke huisvrouw. Maar moderne technologie├źn staan niet stil en de gebruikelijke koelkasten worden vervangen door nieuwe verschillende modellen. Nu winnen bijvoorbeeld modellen van koelkasten die zo smal zijn aan populariteit. Wat is een smalle koelkast? Qua uiterlijk verschilt het praktisch niet van een conventionele koelkast met twee kamers, maar het kenmerk is het kleinere formaat. Een smalle koelkast is per definitie een koelkast waarvan de breedte varieert tussen de 48 en 55 cm.
Smalle koelkasten zijn ook tweekamer, vriezers kunnen zowel boven als onder worden geplaatst, afhankelijk van het model en de fantasie van de fabrikant. Het volume van zo'n koelkast is van 100 tot 250 liter, de hoogte kan compleet anders zijn, het belangrijkste is dat hij esthetisch in de keukenruimte past. Deze koelkasten verbruiken minder elektriciteit, ze zijn ergonomisch en comfortabel in gebruik, en het allerbelangrijkste: ze nemen minder ruimte in beslag.
Net als een standaard koelkast biedt een smalle koelkast een supervriesfunctie, sommige modellen zijn uitgerust met extra verlichting aan de binnenkant, evenals een waarschuwingssysteem dat u misschien bent vergeten de deur te sluiten. De koelkast gaat uit van de aanwezigheid van verschillende planken voor het bewaren van voedsel, evenals speciale containers voor het bewaren van verse groenten en fruit. In de deuren kunnen diverse dranken, sauzen en eieren worden opgeborgen, wat erg handig is.
De smalle koelkast werkt op elektriciteit en gaat, wanneer hij 10 tot 16 uur lang is losgekoppeld van het stroomnet, autonoom werken. Koelkasten worden standaard uitgevoerd in een witte kleur, maar afhankelijk van de fabrikant kun je kiezen voor een andere kleur, maar ook voor andere materialen, zoals RVS.
Smalle koelkasten verschijnen tegenwoordig steeds vaker in dure designkeukens, in de keukens van degenen die graag experimenteren, maar ook in de keukens van gewone huisvrouwen.

Smalle koelkasten van bekende fabrikanten voor kleine ruimtes
Smalle koelkasten van bekende fabrikanten voor kleine ruimtes
Smalle koelkasten van bekende fabrikanten voor kleine ruimtes
Smalle koelkasten van bekende fabrikanten voor kleine ruimtes Smalle koelkasten van bekende fabrikanten voor kleine ruimtes Smalle koelkasten van bekende fabrikanten voor kleine ruimtesHome | Articles

April 12, 2024 18:47:50 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting