Siemens jääkaapit

Viinin säilytykseen on tarkoitettu erillinen viileä paikka. Siksi Siemens kutsuu kaikki viinintutkijat tutustumaan uusiin jääkaappimalleihin, jotka on suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen. KS 38WA40 ja KS 30WA40 on suunniteltu arvokkaan viinin säilyttämiseen. Molemmat jääkaapit on suunniteltu säilyttämään viiniä pitkään. Täällä voit nostaa viinin tarjoilua varten varattuun lämpötilaan. Viinille on ominaista se, että se pystyy paljastamaan kaikki makunsa vain tietyssä lämpötilassa. Erityisesti tätä varten jääkaapissa on kaksi vyöhykettä viinien säilytystä varten. Elektronisesti voidaan asettaa tietty varastointilämpötila. Tämä voi olla säilytyslämpötila tai juomalämpötila. Lämpötila voi vaihdella itsenäisesti 5 - 22 astetta. Tällainen laaja valikoima mahdollistaa ehdottomasti kaikentyyppisten viinien jäähdytyksen.
Neljä lämpömittaria säätää lämpötilaa. Kolme lämpömittaria voidaan sijoittaa halutuille hyllyille. Kosteus jääkaapin sisällä saavuttaa 80%. Tämä asetus tapahtuu automaattisesti. Korkeasta kosteudesta johtuen näyte viinissä ei kuivu, ja näin arvokas juoma säilyy parhaassa muodossaan. Olosuhteet viinien säilytykseen kellareissa ovat ihanteelliset. Ei ole kirkasta valoa, joka voisi vahingoittaa viiniä. Siemensin jääkaapin avulla voit luoda luonnonläheisen ympäristön sävytetyn lasin ansiosta.
Jääkaappien KS 38WA40 ja KS 30WA40 muotoilu on hienostunein sekä ulkoa että sisältä. Viinikellarin runko on valmistettu hopeamateriaalista. Tyyli ja eleganssi näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Tämä jääkaappi näyttää täydelliseltä missä tahansa huoneessa. Koko malliston yleiskuva näkyy lasioven läpi. Jääkaapin sisäpinnassa on pehmeä valaistus. Erityinen sisäänrakennettu lukko on varustettu luvattoman tunkeutumisen estämiseksi jääkaappiin.
Tämän mallin ulkomitat ovat vakiona. Mutta sen sisään mahtuu jopa 107 pulloa. On olemassa suuri määrä hyllyjä, joilla ne säilytetään vaakasuorassa asennossa. Juomia voi säilyttää jopa auki. Tätä varten on syvennykset. Ja herkkujen säilyttämiseen jääkaapissa on suunniteltu iskunkestävästä lasista valmistettu hylly.

Siemens jääkaapit
Siemens jääkaapit
Siemens jääkaapit
Siemens jääkaapit Siemens jääkaapit Siemens jääkaapitHome | Articles

May 24, 2024 22:31:45 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting