Ariston

Ariston-tavaramerkki luotiin 60-luvulla. Jos käännät tämän nimen kreikasta, se tarkoittaa "paras". Tämän yrityksen tuotteet ilmestyivät Venäjän markkinoille 90-luvulla. Vuonna 1995 tämän yrityksen ensimmäinen toimisto ilmestyi Venäjälle. Vähitellen Indesitin ja Aristonin kaltaisten tuotemerkkien myynti kasvoi. Tämä tuotemerkki nautti kasvavasta suosiosta venäläisten kuluttajien keskuudessa. Mutta Venäjän kriisin jälkeen vuonna 1998 kaikkien myytyjen tuotteiden määrä laski hieman. Vuonna 2000 yhtiö päätti vahvistaa asemaansa Venäjän markkinoilla. Tätä varten hankittiin Stinolin tehdas. Kaikkiin suuntiin suoritetun uudelleenjärjestelyn jälkeen tehdas pystyi valmistamaan 1 300 000 jääkaappia vuodessa. Tämän seurauksena myöhempi myynti kolminkertaistui. Nykyään yritys edustaa 35 % kaikista markkinoilla olevista tuotteista. Ensimmäinen päivitetty kombi-tyyppinen jääkaappi oli paranneltu jääkaappi. Nykyään on tarkoitus tuottaa jopa 1,5 miljoonaa yksikköä vuodessa.
Menestyksen salaisuutena voidaan pitää sitä, että kaikki yrityksen tuottamat tuotteet keskittyivät ennen kaikkea kuluttajien tarpeisiin. Tavaroiden luomisen oheisena tehtävänä oli niiden maksimaalinen mukavuus ja mukava käyttö. Uusien mallien luomisen aikana yritys on aina sijoittanut mahdollisimman paljon rahaa ja ottanut niiden luomiseen eri alojen pätevimmät asiantuntijat. Bompato-muotoilu, jota pidetään tällä hetkellä kodinkoneiden standardina. Ensin ehdotti japanilainen arkkitehti.
Yksi yrityksen jääkaapeissa soveltamista innovaatioista on Dialogic-järjestelmä. Tämä järjestelmä ohjaa tuotteiden varastointiprosessia. Tällaiset jääkaapit tyydyttävät helposti tarkimman kuluttajan. Nykyään yritys valmistaa kolmea jääkaappisarjaa. Ne voivat olla Ecotech, Style tai Class. Class-jääkaapeissa vallitsee ainutlaatuinen muotoilu. Ne ovat monikäyttöisiä ja käyttävät mitä erikoisimpia ratkaisuja. Siellä on myös interaktiivinen näyttö. Ecotech-linjan luomisessa on mukana vain ympäristöystävällisiä teknologioita. Tämä jääkaappi täyttää kaikki nykyaikaisen tekniikan vaatimukset. Style-sarja ei ole vain taloudellinen, vaan myös luotettava.

Ariston
Ariston
Ariston
Ariston Ariston AristonHome | Articles

June 23, 2024 02:08:17 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting