Kaksioviset jääkaapit Amerikasta kotikäyttöön

Kaksioviset jääkaapit ovat lujasti juurtuneet yleisön mieliin isoina ja kalliina yksiköinä. Nykyaikaiset suuntaukset tällaisten laitteiden suunnittelussa alkavat todistaa toisin. Alla on yleiskatsaus keittiön pienikokoisimmista ja mikä tärkeintä edullisimmista kaksiovisista yksiköistä.
Tämän luettelon kärjessä on LG GW-B207 kaksiovinen jääkaappimalli, jolle on ominaista suurin saatavuus. Mutta tällainen laite menettää kompaktisuutensa: leveys ja syvyys ovat hieman suurempia kuin tärkeimpien kilpailijoiden. Jääkaapissa on Total No Frost -tekniikka, joten laitetta ei tule loputtomasti puhdistaa jäästä ja huurresta.
Samsung RS-20 kaksiovinen jääkaappimalli edustaa Slim units -sarjaa. Valmistajan kunnianhimoisen lausunnon mukaan tällaiset laitteet ovat parhaita ratkaisuja pieniin keittiötiloihin. Samsungin kaksiovisissa jääkaapeissa on monikierteinen sisällön nopea jäähdytys, No Frost -tekniikka esitellään myös täällä ja molemmissa osastoissa. Jääkaapin sisäpinnassa on ohut hopeakerros, joka on levitetty Silver Nano -teknologialla. Tämä edesauttaa kaksiovisten jääkaappikammioiden desinfiointia ja tuotteiden parasta säilyvyyttä.
Turkkilaisen valmistajan malli BEKO GNE 15942 "hengittää taakseen" maailmankuuluja tuotemerkkejä. Edellä kuvattujen teknisten ominaisuuksien lisäksi näitä kaksiovisia jääkaappeja on saatavana useissa ulkoväreissä. Mallin kosketusnäytön avulla on mahdollista säätää lämpötilaa molemmissa osastoissa; "Super Freeze" -vaihtoehto saatavilla. Tällaista jääkaappia varten on tarkoituksenmukaista ostaa erityinen astiasto, lautanen, jossa ruokaa säilytetään ympäristöystävällisesti ja pitkään.
Mabe MEM23QG:tä pidetään yhtenä luokkansa halvimmista laitteista. Malleja on kahta tyyppiä - hopeinen malli (MEM23QGWGS) sekä valkoinen laite (MEM23QGWWW). On mahdollista, että laite ei ole niin kätevä käyttää, koska pakastinosastosta löydät täältä vain monitasoiset säleiköt. Mutta se säästää aikaa tuotteisiin pääsyssä. Mabe MEM23QG:ssä on elektroninen ohjain. Voit säätää lämpötilaa kaksiovisen jääkaapin eri osastoissa.

Kaksioviset jääkaapit Amerikasta kotikäyttöön
Kaksioviset jääkaapit Amerikasta kotikäyttöön
Kaksioviset jääkaapit Amerikasta kotikäyttöön
Kaksioviset jääkaapit Amerikasta kotikäyttöön Kaksioviset jääkaapit Amerikasta kotikäyttöön Kaksioviset jääkaapit Amerikasta kotikäyttöönHome | Articles

June 24, 2024 11:56:10 +0300 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting