Pakastimen tarkoitus

Pakastin on paikka, jossa pakasteita voidaan säilyttää jopa lyhyen aikaa. Ammattilaiset uskovat, että pakastin ei vain voi jäädyttää nopeasti, vaan myös säilyttää pakastettuja elintarvikkeita pitkään. Jos pakastimessa on neljä tähteä, se täyttää nämä parametrit. Siinä tapauksessa, että pakastimessa voi säilyttää vain pakastettuja elintarvikkeita, mutta pakastaminen on mahdotonta, tällaisessa pakastimessa tulisi olla kolme tähteä. Samanaikaisesti sen lämpötila ei voi olla korkeampi kuin -18 astetta. Jotta pakasteiden vitamiinit ja ravintoaineet säilyisivät, pikapakastus on välttämätöntä. Mitä matalampi kammion kokonaislämpötila on, sitä nopeammin pakastettava ruoka jäätyy. Pikajäähdytystila mahdollistaa lämpötilan laskun kuudella astetta nopeaa pakastusta varten. Heti kun tämä tila kytketään päälle, ilmaisin ilmoittaa tästä syttämällä punaisen valon.
Jos pakastin mahdollistaa luonnollisen jäätymisen, kammion lämpötila ei saa olla korkeampi kuin -24 astetta. Mutta on myös sellaisia pakastemalleja, joiden lämpötila on -32 astetta. Tämän tilan voidaan katsoa johtuvan myös superjäädytyksestä. Nopea jäähdytys estää jääpalojen muodostumisen tuotteeseen. Muuten sulatuksen aikana kaikki mehut menetetään tällaisten vaurioiden vuoksi. Tällaisten tuotteiden makuominaisuudet ovat melko alhaiset.
Asiantuntijat uskovat, että pakasteet on parasta säilyttää -18 lämpötilassa. Lihaa voidaan säilyttää tässä lämpötilassa 12 kuukautta. Jos pakastimen lämpötila on -12 astetta, niin vihanneksia ja lihaa voidaan säilyttää siinä kolme kuukautta. Ja vain kaksi viikkoa voidaan säilyttää pakastimessa -6 asteen lämpötilassa. Jos kammion lämpötila on korkeampi kuin -18 astetta, tämä malli kuuluu matalan lämpötilan BHP:hen. Tällaiset pakastimet on merkitty kahdella tähdellä. Tällaisten jääkaappien lämpötilan tulee olla enintään -12 astetta. Kaikki pikapakastustoiminnolla varustetut pakastimet on varustettu kompressiojäähdytyksellä.

Pakastimen tarkoitus
Pakastimen tarkoitus
Pakastimen tarkoitus
Pakastimen tarkoitus Pakastimen tarkoitus Pakastimen tarkoitusHome | Articles

June 13, 2024 15:58:44 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting