Side-om-side og komfort

Side-by-side køleskabe kan omfatte en række funktioner. Disse kan for eksempel være: is- og koldtvandsforsyning, nulfriskhedskammer, No Frost-system, indbygget minibar, dørlukker. Dette er ikke hele listen, der kan inkluderes i side-by-side køleskabe. Hver producent har sine egne metoder, som den inkluderer for at tiltrække så mange forbrugere som muligt til køleskabe af denne type. For eksempel skilte firmaet AMANA sig ud ved at levere et kammer til opbevaring af medicin i disse køleskabe. I dette tilfælde kan kameraet låses med en hængelås. Køleskabet fra MAYTAG er udstyret med en lifthylde. Ved at dreje på det indbyggede håndtag kan du justere højden på hylden. I dette tilfælde udføres handlinger med kun én hånd.
Alle kurve, hylder såvel som sider har kun ydeevne af høj kvalitet. Et sådant køleskab er trods alt designet til tunge belastninger. Desuden er hver hylde udstyret med en side, så ingen væske kan løbe ud over kanten. Alle hylder kan justeres til den ønskede højde. Nogle modeller af side-by-side køleskabe er udstyret med hængende kurve. Disse er BOSCH, GENERAL ELECTRIC og mange andre. LG køleskabet har en oval hylde. Der kan placeres i en vandret position flasker vin eller champagne. Electrolux-modeller har designerhylder, der er afsluttet med træ.
Hvis du er opmærksom på de mest usædvanlige designløsninger, så fortjener ZigZag-køleskabet fra MAYTAG opmærksomhed. Dens volumen er 730 liter. Der er meget praktiske beholdere her. Hylder kan laves i glas eller tråd. De skal dog reguleres. Kurvene i dørene kan vippes. Der er også flaskeholdere. Køleskab og fryser i køleskabet har en zigzag adskillelse.
Med alle disse originale løsninger er denne model den mest interessante og mest rummelige af alle tilgængelige i dag. Fryseren er udstyret med kurve, hvor du kan opbevare ret store varer. Pizzahylde medfølger. Shelf-lift kan justere højden i køleafdelingen. I kasserne i køleskabet kan du selvstændigt justere det nødvendige fugtighedsniveau. Hvert køleskab har en "ferie" funktion. Dette er den minimale driftstilstand, der slukkes, når døren åbnes.

Side-om-side og komfort
Side-om-side og komfort
Side-om-side og komfort
Side-om-side og komfort Side-om-side og komfort Side-om-side og komfortHome | Articles

July 19, 2024 14:15:43 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting